Haberler

AK Parti Milletvekilleri Osb'de

Abone Ol

AK Parti milletvekilleri Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika ve oto bakım merkezini ziyaret etti.

AK Parti milletvekilleri Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika ve oto bakım merkezini ziyaret etti.

Meclisin tatile girmesinin ardından seçim bölgesinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer yönetim kurulu üyeleri ile birlikte OSB'de damper ve çelik kapı fabrikası ile oto bakım merkezini ziyaret ederek, işletme sahiplerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlk olarak çelik kapı ve damper fabrikasını ziyaret eden vekiller, işletme sahibi Mehmet Tosun ve Dış Ticaret Müdürü Abdurrahman Bayraktar'dan üretimleri hakkında bilgi alarak, işletmeyi gezdi. Öksüzkaya, işletmenin otoparkında duran ve damperi yeni takılan, kamyona binerek, damperin çalışmasını kontrol etti.

Buradan ayrılan vekiller, OSB girişinde açılan oto bakım merkezini ziyaret etti. İşletme sahibi Süleyman Sebile'den de çalışmaları hakkında bilgi alan vekiller, işletme sahiplerinin, ülke ekonomisindeki

gelişmeler hakkında yaptıkları olumlu konuşmalar karşısında mutlu oldu.

Ziyaretleri ve terör konusunu değerlendiren Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer şunları söyledi:

"AK Parti milletvekilleri olarak OSB'deki fabrikaları gezmeye devam ediyoruz. Çelik kapı, damper ve oto bakım merkezini ziyaret ettik. İşletme sahiplerinden bilgiler aldık. Ekonomimizin gidişatını izledik. Ülke ekonomisine büyük katkısı olan Kayseri OSB'deki işletmeleri yerinde görmüş olduk.

Özellikle son dönemde artan terör olayları sonrası buradaki güzellikleri görmek

bizlere buruk bir sevinç yaşattı. Bu vesile ile artan terör olaylarını kınıyorum. Emellerine zaten ulaşamayacaklar ama, en kısa zamanda biteceği kanısındayız. Terör karşısında, Türk milleti olarak birbirimize kenetlendik. Terör konusunda muhalefetin daha fazla destek vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Çünkü meclis açıldığında bu konunun daha da önem kazanacağını düşünüyorum."

(SK)

05.09.2012 12: 23: 37

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi İsmail Tamer Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title