Haberler

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı, Ünver Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı, 2 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Hasan Ünver oldu.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver oldu. Nevşehir'de 2 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürüten Ünver'in ismi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'nda 21 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan tarafından açıklanan belediye başkanları arasında Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver'de yer aldı.

Toplantıda partisinin Nevşehir adayını tanıtırken Hasan Ünver ile birlikte AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile birlikte AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar'ı da kürsüye çağıran Başbakan Erdoğan, Ünver'i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

'HASAN ÜNVER KİMDİR?'

22.08.1963 tarihinde doğdu.İmam Hatip Lisesi ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Devletin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Çeşitli basın-yayın kuruluşlarında idarecilik dahil birçok görevde bulundu. 1996 yılında ilimizde bir özel televizyon kanalı müdürlüğü görevini yürütmekte iken "Nevşehir'e Organize Sanayi ve Damat İbrahim Paşa Üniversitesi'nin açılması konusunda" bir kampanya başlattı. Kampanyaya duyarlı Nevşehir halkı oldukça yoğun bir ilgi gösterdi ve 50 bin imza ile katılım sağladı.Ünver daha sonra Nevşehir'de haber ve reklam ajansı kurdu. Nevşehir'de AK Parti'nin kuruluşunda öncülük etti ve AK Parti Kurucu İl Başkanlığı görevini yaptı. 28 Mart 2004 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde AK Parti'den aday oldu ve Nevşehir Belediye Başkanlığı'na seçildi. Bu tarihten günümüze kadar yaklaşık Nevşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Hasan Ünver'in "Nevşehirli Damat İbrahim Paşa, Eserleri ve Ölümü" adlı bir de yayınlanmış kitabı bulunmaktadır. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Hasan Ünver Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title