Haberler

AK Parti'nin Fethiye Adayı Eryılmaz, Çalışmalarına Son Hız Devam Ediyor

Abone Ol

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhsin Eryılmaz, seçim çalışmalarını ekibi ile birlikte aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhsin Eryılmaz, seçim çalışmalarını ekibi ile birlikte aralıksız sürdürüyor.

Eryılmaz seçim çalışmalarını Kayaköy, Kirme, Karaağaç, Faralya köyleri, Fethiye Motorlu Taşıyıcılar ve Ölüdeniz Turizm Geliştirme kooperatifleri, Çalış Mut Deresi ıslah çalışma alanını, Karaçulha toptancı halini ve Fethiye Devlet Hastanesini ziyaret ederek sürdürdü. Muhsin Eryılmaz ziyaretlerinde vatandaşlara ve esnaflara projelerini anlattı. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Eryılmaz; eğitim, kültür, turizm, tarım, trafik ve imar sorunlarını çözeceklerini ifade etti.

Ziyaret ettiği bölgelerde projeleri hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhsin Eryılmaz, "Bizim önceliğimiz turizm. Fethiye bir turizm memleketi. Fakat ilimizde turizm denince ilk akla gelen yer ilçemiz değil. İlk sıralarda Bodrum ve Marmaris yer alıyor. Fethiye olarak bizim diğerlerinden bir eksiğimiz yok. Hatta fazlamız var. Sadece tesislerle ön plana çıkıyorlar, bizim sahip olduğumuz tarihi ve doğal güzelliklere sahip değiller. Mut deresi ıslah çalışması devletimiz tarafından yapılmaktadır. Burası turizm için önemli bir yerdir. Körfezin temizliği hükümetimizden gelecek olan destekle yapılacaktır. Bizler bunların projelerini yaptık. Biz bu işleri yapmak için göreve talibiz" dedi.

Eryılmaz Çalış bölgesindeki incelemelerinde Çalış Turizm Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mete Ay'dan da bilgiler aldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kayaköy Fethiye Mut Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title