Haberler

AK Parti Serdivan İlçe Danışma Toplantısında Belediye Başkan Aday Adayları ve Meclis Aday Adayları...

Abone Ol

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’nın 24’ncü Danışma Meclisi Toplantısı 17 Aralık Salı günü Serdivan Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen programla gerçekleşti.

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı'nın 24'ncü Danışma Meclisi Toplantısı 17 Aralık Salı günü Serdivan Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen programla gerçekleşti.

Danışma Meclisi Toplantısına, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin yanı sıra, mahalle muhtarları ve çok sayıda AK Partili katıldı.

Yerel seçim yaklaştıkça siyaset sahnesinin de kızıştığını ifade eden Osman Çelik, "Muhalefetten bazı ilçe başkanı arkadaşlarımız AK Parti Serdivan Teşkilatımıza, belediyemize saldırıyor. En başta da MHP Serdivan İlçe Başkanı var. Geçtiğimiz Salı günü kar yağışı ile ilgili açıklama yapmış '11 Aralık günü kar yağışı oldu, Serdivan'ın yüksek yerlerinde yollar kapandı demiş. AK parti ilçe teşkilatı yalan yanlış haberler geçiyor demiş, belediyemizi eleştirmiş. Bu güne kadar sorduğumuz sorulara cevap veremeyen AK Parti İlçe Teşkilatı bakalım buna nasıl cevap verecek demiş.' Bak güzel kardeşim bizim söylenecek her şeye verilecek cevabımız vardır. Fakat önce söylenene bakarız laf mı diye sonra söyleyene bakarız adam mı diye" şeklinde konuştu.

Son 5 yılda yapılan çalışmaların herkes tarafından görüldüğünü belirten Çelik, "Gerçek Milliyetçilik, sözde olmaz. Bu millete hizmet etmekle olur" ifadelerini kullandı.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın yaptığı hizmetlerle anılacağını belirten Osman Çelik, "Ziya Gökalp diyor ya; 'Eşek ölür kalır semeri, yiğit ölür kalır eseri' diye; Yusuf başkanımızı da hemşerilerimiz eserleriyle anacaktır" dedi.

Osman Çelik'ten sonra kürsüye gelen Başkan Yusuf Alemdar salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı. Alemdar Konferans Merkezi'nin tarihi günlerinden birini yaşadığını ve çok yoğun bir kalabalık olduğunu ifade ederek, "Salonumuz şu anda tamamen dolu. Rabbim bu birlikteliğimizi bu samimiyetimizi, dostluğumuzu bozmasın. Hele bu günlerde, yaşadığımız bu sorunlar içerisinde, ülkemizde oynanan ayak oyunları içerisinde birbirimize daha sıkı sarılmamız gerektiğini biliyoruz" şeklinde konuştu.

Serdivan'da yapılan hizmetlerden bahsetmeyeceğini belirten Alemdar, "5 yıldır birlikteyiz, mükemmeliz, eksiğimiz yok demiyoruz. Burada yapılan tüm çalışmaları, çakılmış olan bir çiviyi bile sizin desteğinizle, dualarınızla, gayretinizle çakmaya çalıştık. Doğru çakmaya çalıştık. Bu milletin arzu ettiği, milletin ihtiyacı olanı yapmaya çalıştık. Bunun için hepinize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Serdivan'ın yeni kurulmuş bir ilçe olmasına rağmen hızla geliştiğini belirten Alemdar, "Özellikle deprem sonrası Serdivan'ın geldiği nokta ortada. Yapılan hizmetlerle 100 yıllık ilçelere bırakın kafa tutmayı, onları geçmiş durumda. Bizi eleştiren arkadaşlarımız her zaman olacak, eksik buldukları, olmasını arzu ettikleri, istedikleri şeyler olacak. Biz saygılı eleştiriye, öneriye açığız. Özellikle bu milletin menfaatine, insanların hizmetine bir çivi çakacak, olumlu bir fayda sağlayacak öneri varsa bunu baş tacı yaparız. Ama bakıyoruz ortada yapıcı bir eleştiri yok. Sadece felaket tellallığı var" dedi.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu da AK Parti'nin türlü zorluklarla kurulduğunu ifade ederek, "AK Parti en başta siyaset kurumunu seçmenin gözünde olması gereken yere getirdi. Siyasetin memlekette en itibarlı kurumların başında gelmesi gerektiğini ve öyle olduğunu bugün insanımıza, seçmenimize tekrar hatırlattı, tekrar hissettirdi. Geçmişte siyasetin boşluğundan rol kapmaya çalışanlar, siyaset üzerinde vesayet kurmaya çalışanlar, krizlerle, kaoslarla, darbe planlarıyla faili meçhullerle, Türkiye'yi bir krizden diğerine kaostan kaosa sürüklemeye çalıştılar. ve bu arada sürekli bu memleketin kasaları boşaltıldı. Kardeş kardeşi vurdu. Bu memleketin nice cevherleri, evlatları üniversite kapılarından geri döndü. Eğitimlerini tamamlayamadı" diye konuştu.

Ülke üzerinde oynanan hain planlar yüzünden milyarlarca doların faize ve faiz lobilerine gittiğini ve Türkiye'nin borçlandırıldığını belirten Uncuoğlu, "Bu arada olan hep bize oldu. Vatandaş kamudan istediği hizmeti ne hastanede, ne okulda, ne karayolunda, ne de adalette, emniyette, asayişte alamadı. Hamdolsun AK Parti, inancıyla, bu güne kadar bu kadim medeniyetin oluşturduğu refah, adalet, siyaset geleneğini, inancını taşıyarak, onu özümseyerek, milletin iradesini her şeyden üstün tutarak ve sayın belediye başkanımızın da dediği gibi; adeta kefenini giyip yola çıkar bir şekilde bu mücadeleyi başlattı" diye konuştu.

Vatandaşların refahı için, milletin verdiği bir oyun dahi hesabını önce cenab-ı hakka ve tekrar tekrar millete vermek için hazır olduklarını belirten Uncuoğlu, "Bugün AK Parti milletinin teveccühünu görüyor. Bu salon bunun en önemli göstergesi. Birazdan da göreceğiz birçok meclis üyeliği adaylığı var Sakarya'da. Birçok belediye başkan adaylığı var. Bunlar hepsi teveccühün göstergesi. Bunların hepsi millet ve hizmetin adresinin AK Parti olduğunu gösteriyor. Allah'ın izniyle biz milletimizin yüzünü kara çıkartmayacağız. Biz milletimize verdiğimiz sözleri bu güne kadar hep tuttuk" dedi.

Recep Uncuoğlu'nun konuşmasının ardından salondakilere Serdivan Belediye Başkan Aday Adayları ile İlçe Meclisi Aday Adayları özgeçmişleri okunarak tanıtıldı. Toplantı sonunda Meclis aday adayları ve protokol üyeleri toplu fotoğraf çektirdiler. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Alemdar Serdivan Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title