Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammed Balta Açıklaması

Abone Ol

Eski Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Trabzon hizmetin en iyisine laik olduğunu söyledi.

Eski Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Trabzon hizmetin en iyisine laik olduğunu söyledi.

Balta, seçim çalışmaları kapsamında Gürbulak Mahallesi'nde bulunan, seçim bürosu açılışında partililere hitap etti. Aday adaylığı sürecinde tüm aday adayları ile Trabzon'u karış karış gezdiklerini ifade eden Balta, "Hemşehrilerimizin iktidar partisi AK Parti'ye güveni devam ediyor. Buda bizi son derece mutlu etti. Şimdi aday olarak Trabzon'u geziyorum. Halkımız yapılanları görüyor ve bize dua ediyor. Oynanan oyunların milletimiz farkında. Yolunuza devam edin diyerek duaları bizimle beraber. Sokaklarda esnaflarımızı ziyaret ederek buluşuyoruz. Kırsal alanları ziyaret ediyoruz. Hükümetimize, Başbakanımıza, Cumhurbaşkanımıza sevgisi ve güvenleri devam ediyor. Bu da bizi mutlu ediyor, yorgunluğumuzu alıyor. Hastanelerde hastalarımızın ve refakatçilerin hastanelere yapılanlara karşı duaları var. AK Parti'nin Trabzon'da durumu çok çok iyi. 6-0 sloganı ilk zamanda Trabzon insanı farklı bakmıştır ama sahadan aldığımız güven bizleri daha fazla bu hedefe inandırıyor. 6-0'a Allah'ın izni ile inanıyoruz. Bu uğurda çalışmalarımız devam ediyor. Çok güzel bir ekibimiz var. 5 tane arkadaşımız teşkilatların içinden geliyor. Fırsat eşitliğinden bahseden diğer siyasi partilerin bir tane kadın adayı yok. Ayşe Sula Köseoğlu bizi Ankara'da temsil edecek bu da son derece önemli" dedi

"ESKİDEN HASTANE KAPILARINDA TAKSİLERİN İÇİNDE HASTALARINI BEKLEYEN VATANDAŞLAR VARDI"

Geçmişte SSK Hastanelerin kapılarında Kartal taksilerin içinde hastalarını bekleyen vatandaşlar olduğunu söyleyen Balta, "O günlerden bu günlere geldik. O dönemde SSK'nın Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu idi. O dönemde ne yaptı hiçbir şey. Kendi helikopterini İHA'sını, milli tüfeğini yapan ülke haline geldik. Milliyetçilik budur. Trabzon Havalimanında 2002'de 300 bin kişi seyahat ederken şimdi 3 milyon kişi seyahat ediyor. Yollar yapıldı. Yolundan, suyundan, elektriğinden, milli savunmasından, ulaşımından sağlığından bütün alanlarda olumlu gelişmeler var. Emeklilerimizin ve emekli olup da çalışan hemşehrilerimizin önerileri var. Birinci yarıyı tamamlayıp ikinci yarıya başlıyoruz. 78 milyon insanın hayatı sağlığı maddiyatla ölçülmez. Ambulans uçak, helikopter milletimizin emrinde güçlü devlet budur. IMF'ye borçları ödedik. Akşamdan sabaha hesap yapamayan yatırımcılar istikrarla beraber geleceğe yatırım yapıyor. Birlik, beraberlik, kardeşlikle terör sorunu da kalkıyor hedeflerimize ulaşacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yaptığı önemli hizmetlerin yanında milletimize özgüven aşıladı. Türkiye'de 1960-2002 arası hükümetlerin ömrü ortalama 13 aydı. 13 yıldır bu memlekette AK Parti hükümeti var. İstikrar var güven var. Herkes geleceğe güvenle bakıyor" diye konuştu.

"EMEKLİLERE İKİNCİ YARIDA DAHA İYİ ŞARTLARDA HAYAT STANDARDINA KAVUŞTURACAĞIZ"

Emeklilerin daha iyi şartlar vermek için çalışmalarda bulundukların ifade eden Balta, konuşmasına şöyle devam etti:

"Emeklilerimizin ikinci yarıda daha iyi şartlarda hayat standartlarına kavuşabilmesi için çalışma yapacağız. Milletin rotasında yürüyen parti mensuplarıyız. Sorumluluklarımız var sorumluluk taşıyoruz. 2002 öncesi onların ne yaptıkları belli. Bu memlekette inandığı gibi yaşayan insanların yaşama hakkı yoktu. O dönemleri bir hatırlayalım. Eski günlerden ders almamız lazım. Kısır çekişmeyle kavgayla hiçbir şey olmaz. Biz iktidar partisiyiz. Birileri gibi notere gitmiyoruz. CHP Genel Başkanı mahkeme kapılarında dolaşıyordu. Güven halk desteği kalmayınca noter kanalıyla imza ettirip şunları vereceğim diyor. Bu milleti AK Parti hiç kandırmadı, ne söz verdiyse yaptı. Güçlü Türkiye'ye güçlü Trabzon'u hazırlamak zorundayız. Biz hizmetlerimizi hep beraber yaparız. İnsanlar ne istiyor ne hayal kuruyor."

Balta, "KÖYDES ödenekleri ile köylerimize çok yatırım yaptık. Yeterli mi değil. İnsanlarımız daha iyisini istiyor. Haklılar. Trabzon'a adliye sarayı, adli tıp, olimpiyat şehri yaptık. Trabzon spor'un basket takımı var. Hayri Gür kapalı spor salonunda müsabakalarını yapıyor. Türkiye'de sayılı spor salonlarından biri. Gençlerimiz boş zamanlarını sporla geçirsin diye her ilçede spor salonu var. Biz projelerimizin üzerinde çalışıyoruz. Biz bir işi yaparken insanın kendisinin inanması var. Tüm teşkilatlarımızla adaylarımızla büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızla uyum halinde yapacaklarımızı yapacağız. Trabzonlu hemşehrilerimizden bizi Ankara'ya güçlü göndermelerini istiyoruz. Uyumak bize haram olsun. Trabzon her seçimde partimize gereken desteği vermiştir. Bu seçimde de milletimiz bizlere güvenip inanıyor gereken desteği verecektir. Ali Şükrü Beyin temsil ettiği şehirden milletvekili olduğumuz zaman onları en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ekibimizle beraber gece gündüz çalışacağız. Güçlü bir cumhurbaşkanımız var. Başbakanımız var. Türkiye'de en önemli şehirlerden biri Trabzon'dur. Gece gündüz çalışarak hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Pazartesi gün cumhurbaşkanımız Trabzon'da olacak. En iyi şekilde karşılayıp ağırlayacağız. Biz onu çok seviyoruz. 22 Mayıs'ta da sayın başbakanımız geliyor. Hiçbir siyasi partiyi karalamadan siyaset yapacağız. Düşmanlık aracı görmüyoruz siyaseti. 4 senede bir yarım saat zamanınızı ayırın gidin oyunuzu kullanın. Bu çok önemlidir. Tüm hemşehrilerimiz oyunu kullansın, hesabını sorsun. Biz verilecek emaneti namusumuz gibi koruyacağız" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Muhammed Balta Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title