Haberler

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Aday Adayı Fahri Açıkgöz, İrtibat Bürosu Açtı

Abone Ol

AK Parti Yozgat Eski İl Başkanı ve Yozgat Belediye Başkan Adayı Adayı Fahri Açıkgöz, irtibat bürosunu açtı.
Eski Emniyet Caddesi üzerinde AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı İrtibat Bürosunu açan AK Parti Yozgat Belediye Başkan aday adayı Av.

AK Parti Yozgat Eski İl Başkanı ve Yozgat Belediye Başkan Adayı Adayı Fahri Açıkgöz, irtibat bürosunu açtı.

Eski Emniyet Caddesi üzerinde AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı İrtibat Bürosunu açan AK Parti Yozgat Belediye Başkan aday adayı Av. Fahri Açıkgöz burada bir konuşma yaptı. Açıkgöz, 2014 Yılı yerel seçim sürecinin başladığını belirterek, "Yozgat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı çalışmalarımızda başladı. 3 Yıldır yaptığımız AK Parti İl Başkanlığından Yozgat belediyesi başkan aday adaylığı için istifa ettik. Amacımız Yozgat'ta taşı taş üstüne koyup hizmet etmek, milletimin hayır duasını almaktır. Hayırlı hizmetlere vesile olacaksak, inşallah Yozgat'ı yaşanabilir bir şehir yapabileceksek Allah bu görevi bize nasip etsin" dedi.

Yozgat Belediye Başkanlığının ne kadar onurlu bir görevse aynı zamanda o kadar da zor bir görev olduğunu ifade eden Açıkgöz, "Hizmetkarlık açısından zor bir görevdir, biz bu zor ve onurlu göreve talip olduk. Biz bu görev talip olurken tek başımıza yola çıkmadık, arkadaşlarımızla, büyüklerimizle, siyasi liderimizle, genel merkezimizle yaptığımız istişare neticesinde başta Yozgatlı hemşehrilerimize, sizlerin desteği ile yola çıktık, sizlerin desteği ve duasına güvenerek yola çıktık" diye konuştu.

Önümüzde zorlu bir sürç var diyen Açıkgöz sözlerini şöyle sürdürdü:

"2014 yerel seçimi sadece bir yerel seçimi değil, aynı zamanda daha sonra dönemde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ve inşallah daha sonra yapılacak genel seçimin arifesidir. Dolayısıyla bizim Yozgat'ta yerel seçime en yüksek oy oranıyla tamamlamamız gerekir. Bir oy kaybetmeye bizim lüksümüz yoktur. Bizim için bir oy yüz bin oy değerindedir. Dolayısıyla sadece kazanacak olan değil, en yüksek oyu alarak kazanacak adayla inşallah genel merkezimiz yola çıkacaktır. Onun için sizlere kamuoyuna sorulacaktır. Milletimiz kimi isterse genel merkezimiz, başbakanımız, genel başkanımız onu aday olarak ilan edecektir. Biz diyoruz ki, ilk sözü de son sözü de millet söyler, kararı millet verir. Bizler sizlerin duasına talibiz, sizlerin hizmetkarı olmaya talibiz, inşallah sizlere hizmet edebileceksek, Yozgat'ı sosyal ve ekonomik olarak, kültürel olarak yaşanabilir bir Yozgat haline getirebileceksek o makam nasip olsun diyoruz. Yozgat için ideallerimiz var, Yozgat için hayallerimiz var. Bizler sizler gibi Yozgat'ta doğduk, Yozgat'ta büyüdük, dolayısıyla, doğduğumuz, doyduğumuz yerlere vefa borcumuz var, vefa borcumuzu ödemek için yola çıktık, inşallah Yüce Allah bu vefa borcunu bize ödetir, inşallah sizlerin hayır duasını alırız." - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahri Açıkgöz Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title