Haberler

AK Parti Yozgat İl Başkanı Av. Fahri Açıkgöz, Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı

Abone Ol

AK Parti Yozgat İl Başkanı Av.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Av. Fahri Açıkgöz, Yozgat Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti İl Teşkilatında kalabalık bir grupla gelen AK Parti İl Başkanı Av. Fahri Açıkgöz, Yozgat Belediye Başkanlığı için aday adaylığına açıkladı. Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Açıkgöz, Son 11 yılın Türkiye tarihine AK yıllar olarak geçtiğini belirterek, "Bu 11 yıllık süreç içerisinde ülkemiz hem ekonomik hem siyasal hem de sosyal ve kültürel anlamda çok büyük dönüşümler geçirdi. Bu büyük dönüşümlerin hiç şüphesiz mimarı başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ona gönül vermiş bu kutlu davada her koşulda Başbakanımızın yanında yer almış Ak Partili kadrolardır" dedi. Türkiye'nin son 11 yılda demokrasi noktasında büyük atılımların gerçekleştirildiğini, bu süreç içerisinde Yozgat'ın AK Partili kadrolara güveninin artarak devam ettiğini ifade eden Açıkgöz, "Yozgat'ımız bu 11 yıllık süreç içerisinde AK Parti öncesi hükümetlerin maruz bıraktığı üvey evlat muamelesinden kurtulmuş cumhuriyet tarihi boyunca hiç bir zaman alamadığı kamusal yatırımları bu dönemde almıştır. Bunların başında Yozgat'ın çehresini değiştirecek olan Yozgatımızı öncelikle Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlere ve daha sonrada tüm dünyaya bağlayacak olan hızlı tren projesi ve havalimanı gelmektedir. Bu iki temel proje Yozgat'ta ulaşım alanında bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük iki proje durumundadır. Yozgat eğitim alanında bu dönemde hem derslik sayısının artırılması noktasında hem de mevcut öğretmen sayısının artırılması noktasında çok büyük bir atılım gerçekleştirmiştir. Yüksek öğrenim noktasında Yozgat Bozok Üniversitesinin bugün ki mevcut durumu tüm Yozgatlılar olarak bize gurur vermektedir. Bugün Yozgat Bozok Üniversitesi 12 bini aşan öğrencisiyle başta Yozgat ekonomisine ve Yozgat'ın sosyal- kültürel hayatına sağlamış olduğu katkı hepimizin malulüdür. Bugün Yozgatımız sağlık alanında dev yatırımların hayata geçirildiği bir il konumuna yükselmiştir. Türkiye'nin ilk şehir hastanesi bugün Yozgat'ta inşa edilmektedir. Bunun dışında çok sayıda yatırım ilimizde devam etmektedir" diye konuştu.

Türkiye'nin seçim sürecine girdiğini dile getiren Açıkgöz, "2014 yerel seçimlerine giderken partimize yönelik teveccühün artarak sürmesinden dolayı ayrı bir gurur duymaktayız şuan itibariyle partimize Yozgat belediye başkan aday adaylığı noktasında başvuran toplam 8 arkadaşımız bulunmaktadır.

Yaklaşık 3 yıldır Yozgat AK Parti il başkanlığı görevini sürdürmekteyim hayatımın en onurlu ve en gururlu 3 yılını bu vazifem sırasında yaşadım. Dava arkadaşlarımla, milletvekillerimizle ve Genel Merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler noktasında bu kutlu davaya Yozgat belediye başkan aday adayı olarak devam etme kararını vermiş bulunmaktayım. Bizim nazarımızda il başkanlığı görevi ne derece önemli ve kutsalsa Yozgatımıza il belediye başkanı olarak hizmet etmede bir o kadar onurlu ve kutlu bir görevdir. Çünkü biz "Halka hizmet Hakka hizmet" diyen bir anlayışın mensubuyuz. İnşallah Yozgat il belediye başkan aday adaylığımız şahsımız, ilimiz ülkemiz ve partimiz için hayırlı hizmetlere vesile olur. İl Başkanı olarak bizlere şuana kadar bu zor ve zor olduğu kadar da onurlu görevin görevi ifası noktasında yalnız bırakmadıkları için değerli teşkilat mensuplarına, milletvekillerimize, Yozgatlı hemşerilerimize ve değerli basın mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Önümüzdeki yerel seçim sürecinin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahri Açıkgöz Ak Parti Türkiye Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title