Haberler

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, Memur-Sen'i Ziyaret Etti

Abone Ol

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Memur-Sen'i ziyaret ederek, hükümetin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Memur-Sen'i ziyaret ederek, hükümetin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve Yozgat Merkezi İlçe Başkanı Musa Halıcı ile birlikte Memur-Sen Yozgat Şubesi'ni ziyaret etti. Memur-Sen'e bağlı sendika il temsilcileri ve üyelerin sorunlarını dinleyen Milletvekili Başer, "Kamuda çok çalışana bir iş daha, çok yatana bir yastık daha devri kapanmıştır. Artık hepimiz çok çalışacağız ve işimizi en iyi şekilde yapacağız" dedi.

Hükümetin yaptığı çalışmalar ve Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi kapsamında yapılan son çalışmalar hakkında bilgi veren Milletvekili Başer, "Biz hiçbir annenin ağlamasını istemiyoruz. Annelerde artık bu akan kanın durmasını istiyor. Ülkemizde Kürt sorunu yoktur, terör sorunu vardır. Türkler ve Kürtler birlik ve beraberlik içerisinde yaşamak istiyor. Biz hükümet olarak bunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bu akan kanın durması için bir bedel ödenecekse bizler AK Parti kadrosu bedel ödemeye hazırdır" diye konuştu.

Sendika üyelerinin sorunlarını da tek tek not alan Milletvekili Başer, sorunların çözümü için çalışacaklarını sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Başer Memur Sen Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title