Haberler

Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri Bir Araya Geldi

Abone Ol

Marmaris ve Belde Belediyelerinde görev yapan AK Partili Belediye Meclis üyeleri, meclis toplantıları öncesi gündem değerlendirmesi yapmak için bir araya geledi.

Marmaris ve Belde Belediyelerinde görev yapan AK Partili Belediye Meclis üyeleri, meclis toplantıları öncesi gündem değerlendirmesi yapmak için bir araya geledi.

İçmeler Letoile Hotel'de bir araya gelen AK Partili belediye meclis üyeleri belediyelerin aylık meclis toplantılarından önce bir araya gelerek meclis gündemini masaya yatırma ve ortak hareket etme kararı aldılar.

Toplantıya Marmaris Belediyesi Meclisi üyeleri olarak Abdüllatif Hıdır, Mustafa Karacan. Zehra Tavacı ve Hasan Gökmen, Armutalan AK Partili Belediye Meclis üyeleri olarak Yeliz Kışla Eczacı Nihan Arıcı ve Mustafa Can, İçmeler AK Partili Belediye Meclis üyeleri Osman Ülgen, Ahmet Tokmak, Ayhan Topal ve Hasan Şahin'in yanı sıra İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren ve Beldibi AK partili Belediye Meclis üyeleri Ersin Aygün ve Süleyman Taşkın'ın yanı sıra AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete ve İçmeler'in AK partili Başkan Belediye Başkanı Zeki eren de katıldı.

Toplantıda bir açıklama yapan AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete; " Bundan böyle bu tür toplantılar aylık olarak yapılacak. Partimizin Marmaris İlçe yerel yönetimler başkanı Ercan Güneştutar'ın düzenlemesinde devam edecek. Partimizin yerelde bu tür toplantıları yönetim kurulumuzun diğer başkanlarının kendi görevleri ile ilgili olarak da başka toplantıları ile devam edecektir. Emeğimiz yerel iktidar içindir" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Belediyesi Kadem Mete Ak Parti İçmeler Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title