Haberler

Ak Partili Heyet, Sincik'i Ziyaret Etti

Abone Ol

Adıyaman'ın Sincik ilçesini ziyaret eden AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, "Sincik Hastane binası için yürütülen çalışmalar tamamlandı, en kısa zamanda temelini atacağız" dedi.

Adıyaman'ın Sincik ilçesini ziyaret eden AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, "Sincik Hastane binası için yürütülen çalışmalar tamamlandı, en kısa zamanda temelini atacağız" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Kahta İlçe Başkanı Mehmet Reşat Turanlı, MKYK Üyesi Mustafa Alkayış ve beraberindeki partililer ile birlikte Sincik ilçesini ziyaret etti.

AK Parti heyeti, Sincik boğazında Belediye Başkanı Hasari Altıntel, AK Parti İlçe Başkanı Şevket Öksüz ve partililer tarafında karşılandı. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberindekiler Sincik Belediyesi'ni ziyaret etti. İ

İlçede yapılan hizmetler ve yapılması planlanan yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Sincik ilçe hastanesi için yürütülen çalışmalar tamamlandı. İnşallah en kısa zamanda yeni hastanemizin temelini hep birlikte atacağız. Ayrıca önümüzdeki günlerde Sincik Kahta yolunda karayolları ekipleri tarafından iyileştirme çalışmaları başlatılacak. Ziraat Bankası Genel Müdürü ile bizzat görüştüm. İnşallah ilçemizde bir banka şubesi yakın bir zamanda açılacak" dedi.

Daha sonra Aydın ve beraberindekiler, Düdan Köyü'ne geçerek burada dedesi vefat eden İşadamı Ömer Aybak'a taziye ziyaretinden bulundu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Adıyaman Ak Parti Sincik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title