Haberler

Ak Partililer Çerkezköy'deki Ziyaretlerini Sürdürüyor

Abone Ol

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetimi ve Belediye Başkan Aday Adayları seçim çalışmaları kapsamında Kızılpınar beldesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetimi ve Belediye Başkan Aday Adayları seçim çalışmaları kapsamında Kızılpınar beldesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Çerkezköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Efrahim Yeşil, Mehmet Danyeli, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, meclis üyesi aday adayları ve partililer ile İlçe yönetimi Kızılpınar Çok Programlı Lisesi'nde açılmaya hazırlanan Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM)'ni ziyaret etti. RAM Kurucu Müdürü Cemal Sabırlı tarafından karşılanan AK Partililer merkezi de gezme fırsatı buldu. Merkezin Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'a hizmet vereceğini ifade eden Cemal Sabırlı, "Rehberlik Araştırma Merkezimiz iki bölümden oluşacak. Bu bölümlerde Özel Eğitim ile Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümleri yer alacaktır. Burada, sağlık raporu doğrultusunda zihinsel ve bedensel engellilerin eğitim raporları düzenlenecek" dedi.

Kurumun açılışının 10 Şubat'ta olacağını kaydeden Sabırlı, "Engellilerimiz RAM'ın vereceği rapora göre eğitim alacaklar. Bundan önce bu işlem Çorlu'da yapılıyordu. Çorlu 6 ilçeye hizmet veriyordu. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti açısından da RAM'ın çok önemli olduğunu söyleyebilirim. 6-7 Şubat'ta ilk atama başvuruları var. Görevlendirme yapıldığı takdirde bizim kurumumuz hizmete hazır. Çorlu'nun normu düşmeden bize norm verilmiyor. 10 Şubat'tan itibaren kurumumuzu açmayı düşünüyoruz" dedi.

Çerkezköy Belediyesi'nin yanı sıra Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin de kendilerine büyük katkı sağladığını belirten Sabırlı, "Bir şeyi yoktan ortaya çıkarmak gerçekten çok zor. Ama ben kimin kapısını çaldıysam boş dönmedim. Allah yardım etti. Zeka, kişilik, gelişim testleri de burada yapılabilecek. Doktor raporlarını değerlendireceğiz. İçimize sinmeyen bir şey olursa yeniden görüşülmesi için itiraz etme hakkımız da var" dedi.

5 rehber öğretmen kadrolarının bulunduğunu kaydeden Sabırlı, "Bir sınıfı sadece eğitim ve seminer sınıfı yapmayı düşünüyoruz. 5 tane rehber öğretmen kadromuz var. Bunun 8'e çıkarılması düşünülüyor. İnsanlar bize gelsin diye beklersek hizmet edemeyiz. Topluma gitmeliyiz" dedi. RAM'ın Çerkezköy, belde ve köylerine hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise "Burası kurulurken, geçici mekan olarak düşünülüyordu. Müstakil, kendine ait bir yer olursa daha iyi olur" dedi. RAM ziyaretinin ardından AK Partililer daha sonra Veliköy Sanayiciler ve İş Adamları Derneği yönetimi ile Trakyum Et Lokantası'nda bir araya geldi. VİSAD ziyaretinde Veliköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Hanifi Belindir de hazır bulundu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılpınar Çerkezköy Ak Parti Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title