Haberler

Esnaf Sorunlarını Kahvaltıda Anlatma İmkanı Buluyor

Güncelleme:
Abone Ol

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat her hafta rutin olarak gerçekleştirdiği esnaf kahvaltısı programını bu haftada devam ettirdi.

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat her hafta rutin olarak gerçekleştirdiği esnaf kahvaltısı meyvelerini vermeye başladığını söyledi. Bu hafta yapılan esnaf toplantısına merkez lokantası sahipleri Mustafa Doğan ve Yahya Durmuş ev sahipliği yaptı. Yapılan istişare toplantısına Kaymakam Eyüp Fırat, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Alptekin ve çok sayıda bölge esnafı katıldı.

Kaymakam Fırat yaptığı açıklamada, "Esnaf milletin gözü kulağıdır. Esnaflarımızla yaptığımız toplantılarda halkımızın sıkıntıları engelsiz olarak bize ulaşmaktadır. Biz devlet olarak anında sıkıntılara müdahale ederek imkanlar dahilinde çalışmalara başlıyoruz ve gerekli talimatları veriyoruz. Bu tür toplantıların önemi çok büyük ilçemiz için. Daha güzel çalışmalar yapacağız" dedi. Daha sonra Kaymakam Fırat esnaf toplantısına ev sahipliği yapan Mustafa Doğan ve Yahya Durmuş' a teşekkür ederek ayrıldı.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mustafa Doğan Yahya Durmuş Eyüp Fırat Akçakale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title