Haberler

Akdeniz Oyunları Hediyelik Eşya Yarışması'nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Abone Ol

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi ve Mezitli Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan 2013 Akdeniz Oyunları Hediyelik Eşya Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.2013 Akdeniz Oyunları Hediyelik Eşya Yarışması'nın ödül töreni, Mezitli...

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi ve Mezitli Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan 2013 Akdeniz Oyunları Hediyelik Eşya Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

2013 Akdeniz Oyunları Hediyelik Eşya Yarışması'nın ödül töreni, Mezitli Halk Eğitim Merkezi'nde yapıldı. Ödül törenine Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Durdu, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. 20-30 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacak olan Akdeniz Oyunları'na ilgiyi çekmek, farkındalık yaratmak, Mersin ve Mezitli ilçesinin tanıtımına katkı sağlamak adına yapılan yarışmaya 30 usta eğitmenin 67 kursiyeri 81 ürün ile katıldı.

Mersin'i tanıtacak figürlerin dereceye girdiği yarışmanın sonucunda Ahşap Şekillendirme kursiyeri Mekselina Erdoğan el yapımı ahşap caretta figürünün yer aldığı masa isimliği çalışması ile birinci, Gümüş Şekillendirme kursiyeri Hatice Doğan yaptığı anahtarlıkla ikinci, Nakış Kursiyeri Ülfet Doğan, bir yüzü Türk Bayrağı diğer yüzü Akdeniz Oyunları logosuyla süslü bayrak ile üçüncü oldu. Başarılı olan kursiyerlere ödüllerini Kaymakam Kıcıroğlu, Belediye Başkanı Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Durdu verdi. Yarışmada dereceye girenlerden birinciye tam cumhuriyet altını, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın verildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Kıcıroğlu Mezitli Akdeniz Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title