Haberler

Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi 160. Yılını Kutladı

Abone Ol

Manisa' Nın Akhisar İlçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi, Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 160. Yıl Dönümünü Kutladı.

Manisa' nın Akhisar ilçesinde Anadolu Öğretmen Lisesi, öğretmen okullarının kuruluşunun 160. yıl dönümünü kutladı.

Kutlama Belediye Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu'nda yapıldı. Kutlamaya Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Hava Meydan ve Garnizon Komutan Vekili Hava Savunma Binbaşı Abdülkadir Ucuz, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sözcüer, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Atçı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Yiğit, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Edebiyat Öğretmeni Semra Demiray ve Tarih Öğretmeni Mehmet Şahin'in sunuculuğunu yaptığı kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Kenan Dalardıç, öğretmen okullarının tarihçesi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Öğretmen okulu mezunu olan ve emekliye ayrılan Öğretmen M. Fikri Karaca, öğretmen okulunda geçirdiği anılarını öğrenci, öğretmen ve misafirlerle paylaştı. Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmenlerinden Mustafa Kemal Ölmez ve öğrenci Furkan Çelik'in hazırladığı 160. yıl dönümü sinevizyon gösterimi ise büyük ilgi gördü. Programda ayrıca şiirler okunarak, skeç ve çeşitli gösteriler sunuldu. Okulun düzenlediği çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler plaket ve hediyelerle ödüllendirildiler.

(BG-ÖA) 17.03.2008 16:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title