Haberler

Akhisar'da Alperen Ocakları Açıldı

Abone Ol

Manisa'nın Akhisar ilçesinde Alperen Ocakları Akhisar İlçe Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde Alperen Ocakları Akhisar İlçe Temsilciliği düzenlenen törenle açıldı.

Alperen Ocakları Akhisar İlçe Temsilciliği'nin açılış törenine Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Tuncay Özfidan, BBP İlçe Başkanı Nurettin İbaş, Başkanı Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Latif Çakmak ve Ömer İşçi, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit katıldı. Açılış töreninde konuşan Akhisar Alperen Ocakları İlçe Başkanı Bahadır Başteke; "Almış olduğumuz bu kutsal sorumluluk ve görevin bilincinde olarak Akhisar'da dalgalandırılacak olan bu kutlu sancağın, sancağa leke getirmeden daha güzel yerlere taşıyacağımıza inanarak bizlere bu görevi veren büyüklerimize teşekkür ederiz. Bizler Osmanlı torunu Alperenler olarak Allah'ın emirleri doğrultusunda ayetlerin ve hadislerin emrettiği yolda ilerleyen birer birey olarak aleme nizam vermek için buradayız. Bizler Alpereniz, bizler için Alperen olmak en sağlam ayağını İslam'da sabitlemektir. Bizler yarsının MHP'ye yarısının AKP'ye baktığı fikirsizler ordusu değiliz. Bizler fikri ile duruşu ile özgür ve hür bir gençliğiz. Türk-İslam Birliğinin dışında bir yol kabul etmiyoruz. Allah'ın izniyle bugün açacak olduğumuz, bu Alperen ocağımızı daha güzel yerlere getireceğiz" dedi.

Akhisar Alperen Ocağının açılışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Alperen Ocakları Manisa İl Başkanı Ercan Çetinkaya, çok heyecanlı olduğunu belirterek ilçe teşkilatına başarılar diledi. Gün boyu lokma hayrı yapılarak Hacıishak Mahallesi 142 sokak 27 numarada bulunan Alperen Ocakları ziyaretlerini kabul etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alperen Ocakları Ak Parti Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title