Haberler

Akhisar'da, Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Abone Ol

Manisa'nın Akhisar İlçesinde Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında, Belediye ve İlçe Müftülüğü İşbirliğinde Türk Tasavvuf Müziği Konseri Düzenlendi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, belediye ve ilçe müftülüğü işbirliğinde Türk Tasavvuf Müziği konseri düzenlendi.

Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu'nda düzenlenen geceye Kaymakam Mustafa Çek, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Müftü Mikail Polat ile ilçe halkı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşması yapan Müftü Polat, konsere katılan davetlilere teşekkür etti. Daha sonra Şehirüstü Cami İmamı Yahya Danacı güçlü sesiyle Kuran-ı Kerim okudu. Manisa İl Müftülüğü Türk Tasavvuf Müziği Korosu alkışlarla sahne aldı. Yaklaşık bir saat süren konserde güçlü saz heyeti ve birbirinden güzel yorumlarla koro davetlilerden büyük alkış aldı. İlçe Müftülüğü konser sonunda tüm davetlilere birer gül hediye etti.

(KŞ-ÖA-Mİ-

(KŞ-ÖA-Mİ-)

20.04.2007 15:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title