Haberler

Akhisar'da Siyasi Partilerde Bayramlaşma

Abone Ol

Türkiye Büyük Millet Meclisinde grupları bulunan siyasi partilerin bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü Akhisar İlçe Teşkilatları'nda gerçekleşti.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde grupları bulunan siyasi partilerin bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü Akhisar İlçe Teşkilatları'nda gerçekleşti.

İlk olarak saat 11.30'da AK Parti İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve üyeleri, AK Partili Belde Belediye Başkanları ve muhtarlar ile bir çok partili katıldı. 2014 yılında yapılacak olan Belediye seçimleri önce aday adaylığı süreci içerisinde açıklama yapması beklenen Ahmet Dutlulu ve Rıza Bahar'da bayramlaşma programına katılanlar arasında yer aldı.

Bayramlaşma programının ikinci durağı ise saat 13.30'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe lokalinde gerçekleşti. CHP İlçe Başkanı Avukat İsmail Fikirli, CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Belediye Başkan Aday Adayları Dr. Gökhan Gürel, Vehbi Bakırlıoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve birçok partili katıldı.

Saat 14.00'da Milliyetçi Hareket Partisi bayramlaşma programı ise yine lokal binasında yapıldı. Programa İlçe Başkanı Mehmet Dedeoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Aday adayları Türkay Girgin ve Ercan Yaşar, Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Gencer, Ocak Yönetimi, Mansur Onay ve bir çok partili katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title