Haberler

Aksaray'da Fotoğraf Atölyesi Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Aksaray'da ulusal ve uluslararası fotoğraf sanatçıları eşliğinde gerçekleştirilecek atölye çalışması başladı.

Aksaray'da fotoğraf sanatının gelişimini sağlamak amacıyla ulusal ve uluslararası fotoğraf sanatçıları eşliğinde gerçekleştirilecek atölye çalışması, Dr. Lütfi Dokuzoğlu'nun söyleşisi ile başladı.

Anatolian Panorama Dergisi Gezi ve Fotoğraf Topluluğu'nun Dilkur Akademi'nin katkılarıyla gerçekleştirdiği atölye çalışmasında Aralık ayından Haziran ayı sonuna kadar olan dönem içinde ulusal ve uluslararası fotoğraf sanatçıları eşliğinde atölye çalışmaları, sunu, söyleşi ve sergi çalışmaları gerçekleştirilecek. Dilkur Akademi'de açılışı gerçekleştirilen atölye çalışmasında projenin detayları hakkında bilgi verilirken, Lütfi Dokuzoğlu fotoğraf üzerine kısa bir söyleşi yaptı. Ara Güler'in tanıtıldığı ve fotoğraflarının sunumunun yapıldığı etkinlik amatör fotoğrafçılardan büyük ilgi gördü. Atölye çalışmasında öncelikle temel fotoğraf eğitimi verilecek ve Perşembe günleri yapılacak eğitim iki ay sürecek. 6 ay süresince her ay bir fotoğraf sanatçısı Aksaray'a davet edilirken, bu sanatçılar arasında National Geographic Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda Türkiye'den birincilik elde eden tek fotoğraf sanatçısı olan Erdal Kınacı, EFİAP unvanına sahip Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Tahir Özgür, AFIAP unvanına sahip Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Nuri Çorbacıoğlu, Fotoğraf Sanatçıları Ahmet Özyurt ve Dr. Lütfi Dokuzoğlu, Saygın Karayavuz bulunuyor. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title