Haberler

Aksaray'da Tayini Çıkanlara Veda Yemeği

Abone Ol

Aksaray Valisi Selami Altınok eşi Gülhan Altınok ev sahipliğinde, görev süresini tamamlayarak başka iller tayin olan Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar için bir veda yemeği verdi.

Aksaray Valisi Selami Altınok eşi Gülhan Altınok ev sahipliğinde, görev süresini tamamlayarak başka iller tayin olan Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar için bir veda yemeği verdi.

Bir dinlenme tesisinde düzenlenen programa Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Aksakal, İdare Mahkemesi Başkanı Dinçer Yılmaz, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Vali Yardımcıları, Mehmet Mızrak, Ali Osman İşşen, Emin Sait Karahaliloğlu, Fikret Zaman, Kubilay Ant, Kaymakamlar Ümit Altay, Harun Yücel, Fatih Okumuş, Kayseri Talas Kaymakamı Erkaya Yırık katıldı.

Aksaray Valisi Selami Altınok, Aksaray'ın özellikle üst yönetiminde çok önemli görevleri olan kişileri yolcu etmenin hem üzüntüsünü hem de şerefle alınları açık bir şekilde yeni görev yerlerine göndermenin gururunu, onurunu yaşadıklarını ifade etti. Mahkemelerin kadıya mülk olmadığı gibi hiçbir makam, mevki hiçbir görev hiçbir insana daimi olmadığını belirten Vali Altınok, "Geleceksiniz, gideceksiniz. Önemli olan arkanızda şerefle anılabileceğiniz işler bırakabilmektir. İsminizi adınızı bırakabilmektir. Ben bu güne kadar çalıştığım süre içerisinde jandarma komutanımızı, emniyet müdürümüzü, vali yardımcılarımızı ve kaymakamlarımızı görevlerini şerefle ve onurla çok güzel bir şekilde yaptıklarına inanıyorum. Onlarla çalışmaktan büyük bir mutluluk ve şevk duydum. Heyecan duydum" diye konuştu.

Vali Altınok, Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Mehmet Mızrak, Ali Osman İşşen, Emin Sait Karahaliloğlu, Fikret Zaman ile Kaymakamlar Ümit Altay, Harun Yücel, Fatih Okumuş' un yaptıkları güzel hizmetler gibi bundan sonraki görev yerlerinde de en güzelini yapacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Kamuda böyle bir ekiple çalışmaktan büyük zevk aldığını belirten Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, "Değerli komutanımız, vali yardımcılarımızla, emniyet müdürümüzle sonuçta ortak amacımız ortak derdimiz memleketimiz insanlarımız ve onlara hizmet derdi ve kaygısı idi. Biz burada el birliği, gönül birliği içerisinde hizmet etmeye çalıştık. O açıdan ben memnunum. Sonuçta Türk Bayrağının dalgalandığı her yer bizim ülkemizdir. Bende 15-16 yıl Aksaray'ın dışında Ankara'da görev yaptım. Görev yaptığımız yerleri bizim ülkemizin bir toprağı olarak değerlendirdik. O açıdan ben ne kadar üzüntülü olsa da gittiği yerde bu bütün bahsetmiş olduğum zevatın inşallah sağlık sıhhat içerisinde ülkemize insanlarımıza hizmet etme şerefine nail olurlar diye düşünüyorum" diye konuştu.

Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren ve Emniyet Müdürü Mustafa Şahin'de yaptıkları konuşmalarında Aksaray'da görev süreleri boyuncu güzel insanlar tanıdıklarını ve iyi dostluklar kazandıklarını ifade etti.

Tayin olan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar adına bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Mehmet Mızrak da, görev yaptıkları süre zarfında Aksaray'ı çok sevdiklerini, geride güzel dostluklar bırakarak yeni görev yerlerine gideceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Selami Altınok ve Belediye Başkanı Nevzat Palta tarafından tayin olan Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara çeşitli hediyeler verildi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title