Haberler

Aksaray SGK'dan Personele Bilgilendirme Sunumu

Güncelleme:
Abone Ol

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Aksaray Devlet Hastanesi hekim ve personellerine yönelik bilgilendirme sunumu yaptı.

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından, Aksaray Devlet Hastanesi hekim ve personellerine yönelik bilgilendirme sunumu yapıldı.

Aksaray Devlet Hastanesi toplantı salonunda, hekim ve personellere yönelik, e-ödenek ve Sağlık Uygulama Tebliği'ndeki son değişiklikler hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, burada yaptığı konuşmada, sağlık hizmet sunucuları olarak görev yapan hekimleri SGK'nın paydaşları olarak gördüklerini söyledi.

Çalışkan, e-Ödenek 2'inci versiyon programıyla sigortalıların istirahat raporlarının elektronik ortamda düzenlediklerini ifade ederek, SGK'nın tüm teknolojik imkanları kullanarak, vatandaşlar için çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Kemal Baysal ise program hakkında uygulamalı örnekler vererek, eğitimin ardından hekimlerin karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlarla ilgili çözüm yolları hakkında bilgi verdi.

Bilgilendirme toplantısına, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ertuğrul Ünkoç, Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Düzgün, hastane doktorları ve ilgili personeller katıldı. - Aksaray

Kaynak: AA / Yerel

Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title