Haberler

Aksaray Valisi Altınok'un Eşinden Veda Ziyareti

Abone Ol

Aksaray Valiliği’nden İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Selami Altınok’un eşi Avukat Gülhan Altınok, beraberindekilerle birlikte Aksaray Devlet Hastanesini yönetimini ziyaret ederek vedalaştı.

Aksaray Valiliği'nden İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Selami Altınok'un eşi Avukat Gülhan Altınok, beraberindekilerle birlikte Aksaray Devlet Hastanesini yönetimini ziyaret ederek vedalaştı.

Gülhan Altınok'a ziyaretinde Vali Yardımcısı Tolga Polat'ın eşi Asuman Polat, İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Suat Keleş'in eşi Semiha Keleş eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyarette Gülhan Altınok ve beraberindeki heyet, hastane yöneticisi Uzman Dr. Ahmet Korkmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aysel Bayrakçı ve diğer yöneticilerden bilgiler aldı. Altınok ve beraberindekiler, Fizik Tedavi Servisi'ni ziyarete ederek burada yatarak tedavi gören hastalara çeşitli hediyeler verip geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastalarla tek tek ilgilenen Altınok, rahatsızlıkları ve tedavi süreçleri hakkında hastalardan ve görevli sağlık personelinden bilgi alarak, hastalarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Gülhan Altınok, ziyarette eşinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanması nedeniyle Aksaray'dan ayrılacağını, bu nedenle Vali Yardımcısı Tolga Polat'ın eşi ve beraberindeki çalışma arkadaşları ile birlikte hastaneye ve hastalara veda ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Aksaray Valiliği Gülhan Altınok Selami Altınok Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title