Haberler

Akşehir'de Gaziler Günü Kutlaması

Abone Ol

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Konya’nın Akşehir ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Konya'nın Akşehir ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi.

Törene Akşehir Kaymakam Vekili Tuzlukçu Kaymakamı Nur Sevinç Özbek, Garnizon Komutanı İkmal Albay Erdal Canol, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçe protokolü, daire müdürleri, askeri erkan, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunulmasından sonra saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Gazi Mehmet Ali Yıldız gaziler adına günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören Gazi Mehmet Barış tarafından okunan şiirin ardından son buldu.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından gazileri ve şehit yakınlarını makamında kabul eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya onlarla bir süre sohbet etti. Garnizon Komutanı İkmal Albay Erdal Canol ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu'nun da hazır bulunduğu ziyarette gaziler ve şehit yakınları ile hatıra fotoğrafı da çektirildi. Akşehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği (AKŞAD) Başkanı İsmail İnce de, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya kendilerine verdiği değer ve önem için teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Akkaya Akşehir Eylül Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title