Haberler

Alaaddin Akkaşoğlu, Yılın İnternet Gazetecisi

Abone Ol

Akis Gazetesi ve Sansürsüz Haber Portalı Sahibi Alaaddin Akkaşoğlu, 'Yılın İnternet Gazetecisi' ödülüne layık görüldü.

Akis Gazetesi ve Sansürsüz Haber Portalı Sahibi Alaaddin Akkaşoğlu, 'Yılın İnternet Gazetecisi' ödülüne layık görüldü.

İstanbul Suadiye Otel'de düzenlenen yılıneniyisi.com'un ödül törenine siyaset, iş dünyası ve medya mensuplarından yoğun bir katılım vardı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve Milletvekilleri ile Belediye başkanlarının da hazır bulunduğu törende halk oylamasına göre yılın en iyisi olanlar plaket aldı…

Yılın Siyaset Adamı ödülü Gürsel Tekin'e verilirken, Yılın Milletvekili ödülü de CHP'denRecep Gürkan, MHP'den Sinan Oğhan ve AKP'den Cuma İçten'e verildi.

Yılın TV Programcısı ödülü Cem TV'den Pınar Işık Ardor'a takdim edildi.

Yılıneniyisi.com'un ödül töreni'nde sansürsüzhaber.com'un sahibi ve genel yayın yönetmeni AlaaddinAkkaşoğlu'na da 'Yılın İnternet Gazetecisi' ödülü verildi. Aynı kategoride gercekgundem.com'dan Barış Yarkadaş, internetHaber.com'dan Nesrin Yılmaz, magazinmatik.com'dan Funda Erkoç ve oncehalk.com'dan Tayfun Canlı da halk oylamasında ödüle layık görüldü.

Ayrıca ödül töreni organizasyonunda; Yılın Bakanı, Yılın Siyaset Adamı, Yılın Milletvekili, Yılın İl Belediye Başkanı, Yılın İlçe Belediye Başkanı, Yılın Belediye Belde Belediye Başkanı, Yılın Başkonsolosu, Yılın İş Kadını, Yılın İş Adamı, Yılın Girişimcisi, Yılın Çıkış Yapan Yerel Siyasetçisi, Yılın Gazetecisi, Yılın TV Programcısı, Yılın İnternet Gazetecisi, Yılın Yerel Gazetecisi, Yılın Genel Sekreteri, Yılın Çıkış Yapan Kulüp Başkanı, Yılın Teknik Adamı, Yılın Yaşam Koçu, Yılın Eğitim Şirketi ve Yılın Derneği dallarında da ödüller sahiplerini buldu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Akkaşoğlu Gürsel Tekin İstanbul Suadiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title