Haberler

Alanya'da Bayram Hazırlığı

Abone Ol

Alanya Kaymakamı Özdemir: "Bayram hazırlıklarımız yaptık. Aksiliklerin yaşanmaması için her türlü tedbirimizi aldık"

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, "Kurban Bayramı hazırlıklarımızı yaptık. Aksiliklerin yaşanmaması için her türlü tedbirimizi aldık" dedi.

Kaymakam Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatiliyle ilgili ilçede tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Alanya'nın önemli bir turizm merkezi olduğu noktasından hareket ederek çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Özdemir, gerek turizm enformasyon bürosundaki gerekse konaklama tesislerinin denetlenmesinden sorumlu kurumdaki yetkililer bayram boyunca denetimlerini aralıksız sürdüreceklerini kaydetti.

Özdemir, "Bu bağlamda Alanya'da yaşanması muhtemel olan kalabalığı hesaba katarak trafikle ilgili de bir takım ekstra tedbirler geliştirdik. Bayram, tatil süresince bütün trafik kontrollerimizi üst düzeyde sürdüreceğiz" dedi.

Bayramda ekip ve personel sayısını artırdıklarını dile getiren Özdemir, kurban satış yerleriyle ilgili de tedbir aldıklarını ifade etti. Bu konuda Alanya Müftülüğü, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, güvenlik kuvvetleri ve belediye zabıtası ortak çalışmalar gerçekleştirdiklerini dile getiren Özdemir, şunları söyledi:

"Kurban olmaya uygun olan olmayan gibi bir ayrımdan hareketle kurban satış yerleri denetleniyor. Kurban kesim yerlerinin hijyenine dikkat ederek bir hazırlık çalışması içerisine giriliyor. Belli hayvanların belli yaşlarda kurban edilmeleri gerekiyor. Herhangi bir aksamaya, üzüntü, esef verici bir hadiseye sebebiyet vermeyecek şekilde her türlü tedbirimizi aldık. Bayramın vatandaşlar tarafından esenlikler içerisinde geçirilmesini diliyor ve umuyoruz." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Erhan Özdemir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title