Haberler

Alaplı Belediyespor'dan Hakem Hatalarına Eleştiri

Abone Ol

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Yazıcı son oynadıkları maçta hakem hatalarıına tepki gösterdi.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Yazıcı son oynadıkları maçta hakem hatalarıına tepki gösterdi.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de mücadele eden Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Yazıcı, kulüp olarak centilmenlik, dürüstlük, sportmenlik, dostluk ve güzel bir oyun adına fairplay anlayışı adına örnek bir duruş sergilediklerini ancak bu iyi niyetli tavırlarının Alaplı Belediyespor Kulübünün aleyhine işlediğini üzülerek gördüklerini söyledi.

Son oynadıkları maçta hakem hatalarının kurbanı olduklarını belirten Yazıcı, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar centilmenlik, dürüstlük, sportmenlik, dostluk ve güzel bir oyun adına fairplay anlayışı adına örnek bir duruş sergilemek istedik. ve öyle de yaptık. Ancak bu iyi niyetli tavrımızın Alaplı Belediyespor Kulübünün aleyhine işlediğini üzülerek görüyoruz. Aleyhimize sözde penaltı kararı veren son maçımızın hakemi Ümit Kaya, geçen sene son oynadığımız Çaycumaspor maçında da kalemize elle atılan golü vermiş, pozisyon sonrasında verdiği raporla o dönemki oyuncumuz Turgay Hellaç'a verilen 4 maçlık ceza Zonguldak tarihine verilen en fazla maç oynamama cezası olarak geçmiştir. Ayrıca geçtiğimiz sezon Erdemirspor maçında oyuncularımızdan Cemre Demirhan'ın yaptırdığını değerlendirerek sözde penaltı verip oyuncumuzu karşılaşmadan ihraç eden bu hakemin bize olan tutumunun neden olduğunu merak ediyoruz. Bu anlamda kulüp olarak il hakem kurulunu göreve çağırıyoruz. Bu hakemin maçlarımıza atanmış olması kulüp olarak bizi artık yeter deme noktasına getirmiştir. Kulübümüze yönelik bu tutumlar tesadüf müdür? Futbolcu kardeşlerimizin alın terinin, yöneticilerimizin çabaları bize göre uğradığı haksızlık sabrımızı sınamaktadır. Söz konusu hakem bizim 3 maçımızda da bize yönelik olumsuz tutumunu sürdürmüştür. Bir anlamda emek hırsızlığı yapmıştır. Zonguldak il Hakem Kurulu bu konuda gerekeni yapması gerekmektedir. Görüntüler ortadadır. Bu görüntüleri izlesinler bu tür yaşadığımız haksızlıkların son bulması için Zonguldak ASKF, Zonguldak İHK, TFF Merkez Hakem Kurulundan ne kadar da amatör olsak sesimizin duyulmasını ve adaletin işlemesini istiyoruz. Hakemin bize olan tutumunu da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Dün olduğu gibi bugün de yarında onurumuz ve emeğimizle mücadelemize devam edeceğiz. Zonguldak İl Hakem Kurulunun bu olaya sağduyulu davranıp gereğini yapacağına inancımız sonsuzdur. İlgili kurum ve kuruluşlardan tek ricamız var. Birlik ve beraberliğin ihtiyaç olduğu bu dönemde bütün takımlar için, hatasız, tarafsız, hakkaniyetli ve dürüst olmalarını temenni ederiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tarık Yazıcı Zonguldak Alaplı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title