Haberler

Alaplılı Öğrenciler Satranç Milli Takımına Seçildi

Abone Ol

Alaplılı 2 öğrencinin satranç milli takımına seçildiği bildirildi.

Alaplılı 2 öğrencinin satranç milli takımına seçildiği bildirildi.

Satranç Antrenörü Semih Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zonguldak'ta düzenlenen turnuvada Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan 5 sporcudan 2'sinin Türk Milli Takımı'na seçildiğini belirtti.

Alaplı Atatürk İlkokul 1. sınıf öğrencisi Ömer Beyazıt Malğaç'ın 9 tur sonunda 7 rakibini yenerek Türkiye 8'cisi olduğunu ifade eden Özdemir, "10 yaş kategorisinde ise 167 sporcu arasından 9 tur sonunda 7 rakibini yenen Serhan Berat Özdemir de Türkiye 6'cısı oldu. Bu derecelerin sonunda Malğaç ve Özdemir, milli takım kadrosuna girdiler. Bundan sonraki şampiyonaya kadar milli takımla birlikte kamplara katılarak turnuvalarda milli takımımızı ve ilimizi temsil edeceklerdir" diye konuştu.

Yıldırım Koleji 4 sınıf öğrencisi Serhan Berat Özdemir de 4 yaşından bu yana satranç oynadığını belirterek, "Milli takımı seçildiğimden dolayı mutluyum. Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı

Yayıncı: Erdinç Aksoy - ZONGULDAK

Kaynak: AA / Yerel

Semih Özdemir Zonguldak Türkiye Alaplı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title