Haberler

Albay Taş'tan, Rektör Kocacık'a Veda Ziyareti

Abone Ol

Sivas İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'a veda ziyaretinde bulundu.

Sivas İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'a veda ziyaretinde bulundu.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'ya tayini çıkan Taş, kentte görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Taş, "Buradan ayrılmak beni hüzünlendiriyor. Sivas'ta görev yaptığım süre içerisinde resmi kurum ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerimizle çok iyi dostluklarımız oldu. Sivas'ta ki dostluklarımızın daha sonrasında da devam etmesini arzu etmekteyim. Gösterdiğiniz yakın ilgi dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Kocacık ise Taş'a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, "Sivas'ın her sorunuyla yakından ilgilenmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Sivas'ta çok önemli hizmetlerde bulunup, bizlerin dostluğunu ve Sivaslıların sevgisini kazandınız. Yeni görev yerinde üstün başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Kocacık, Taş'a çeşitli hediyeler takdim etti.

Taş, rektör yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul ve Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ile Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk'u da ziyaret ederek vedalaştı. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title