Haberler

Ali Bektaş'tan Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ziyaret

Abone Ol

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, 30 Mart yerel seçimler dolayısıyla Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, 30 Mart yerel seçimler dolayısıyla Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

İlk önce Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunan AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş'a AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer katıldı. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi ve şube müdürleriyle öğle yemeği yiyen Bektaş, daha sonra Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi'nin makamında seçim projelerini anlattı. Bir süre Bölge Müdürü Çelebi ile görüş alışverişinde bulunan Bektaş daha sonra daire çalışanlarına ziyarette bulundu. Ziyarette daire çalışanlarına seçim broşürü ve CD dağıtımı yapıldı.

Ziyarette konuşan Ali Bektaş projelerini şu şekilde anlattı: "Projelerimi ve beni samimi bulan herkesten bize destek olmasını istiyorum. Benim projelerimi hayal bulanlar başka şehirlere şöyle bir baksınlar. Bu zamana kadar kimse Zonguldak'ta böyle projelere yapmadıkları için hayal diyorlar. Benim projelerim aslında geç kalınmış projelerdir" - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musa Çelebi Ali Bektaş Zonguldak Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title