Haberler

Aliağa'ya Kardeş Belediyeden Ziyaret

Abone Ol

"Kardeş Belediye" olan Tokat'ın Reşadiye İlçesi Büşürüm Belediyesi heyeti, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'u ziyaret etti.

"Kardeş Belediye" olan Tokat'ın Reşadiye İlçesi Büşürüm Belediyesi heyeti, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'u ziyaret etti.

Büşürüm Belediye Meclisi, Aliağa Belediyesi'ni "Kardeş Belediye" olarak belirledi. Bu kararını da Aliağa Belediyesi'ne bildirdi. İki belediye arasındaki görüşmelerin ardından Aliağa Belediye Meclisi de, Şubat toplantısında Büşürüm'ü "Kardeş Belediye" olarak kabul etti.

İki belediye meclisinin karşılıklı aldığı kararların ardından Büşürüm Belediye Başkanı Bahtiyar Alkan ve beraberindeki heyet, Aliağa Belediyesi'ni ziyaret etti. "Kardeş Belediye" ilişkilerinin kentleri birbirine yakınlaştırdığını dile getiren Başkan Alkan, "Aliağa ile Kardeş Belediye olma talebimize olumlu yanıt verdiğiniz için size ve Belediye Meclisi'nize hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz da, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Biz kardeş şehir ve kardeş belediye ilişkilerine büyük önem veriyoruz. Büşürüm Belediyesi heyetini Aliağa'da görmekten büyük mutluluk duydum" diye konuştu.

Büşürüm Belediye Başkanı Alkan, Aliağa Belediyesi ziyaretinin ardından İzmir Büyükşehir, Menemen ve Çiğli

Belediyelerinide

ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

(ERG-

27.03.2012 14: 03: 39

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Alkan Turgut Oğuz Büşürüm Yerel Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title