Haberler

Aliağaspor'da Yüzler Gülüyor

Güncelleme:
Abone Ol

Aliağa Petkim deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşırken futbolda ise grup lideri Aliağaspor sahasında Bergama Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Beko Basketbol Ligi'nin beşinci haftasında Aliağa Petkim deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşırken futbolda ise grup lideri Aliağaspor sahasında Bergama Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Ankara deplasmanında Türk Telekom'u yenen Aliağa Petkim bu sefer zorlu Anadolu Efes deplasmanına gidiyor. Türk Telekom karşısında oynanan oyun ve oyuncuların performansından memnun olduklarını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren "Türk Telekom karşısında iyi mücadele ettik ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu hafta ise deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacağız. Beko Basketbol Ligi sürprizlere açık bir lig. Rakibimizin gücü ve kalitesi ortada olmasına rağmen deplasmanda galibiyet arayacağız." dedi. Beko Basketbol Ligi beşinci haftasında Anadolu Efes - Aliağa Petkim karşılaşması 12 Kasım Pazartesi saat 19.30'da Ayhan Şahenk Spor Salonunda oynanacak.

FUTBOLDA KEYİFLER YERİNDE

Son hafta Gerenköy deplasmanında rakibini 6-0'lık skorla geçen yeşil-beyazlı ekipte keyifler yerinde. Oynadığı beş maçta rakip kaleleri 18 kez havalandıran ve kalesinde sadece 4 gol gören Aliağaspor rakip tanımıyor. Takımın aldığı sonuçlardan memnun olduklarını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren "Takımımızda taşlar her geçen gün yerine oturuyor. Oyuncularımızın performansı her geçen hafta yükselmeye devam ediyor. Sahamızda oynayacağımız Bergama Gençlerbirliği mücadelesine tüm sporseverleri davet ediyorum" dedi.

10 Kasım Cumartesi saat 13.00'de Aliağa Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanacak Aliağaspor - Bergama Gençlerbirliği karşılaşması, saat 13.00'de başlayacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Efes Bergama Petkim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title