Haberler

Alışveriş Sizden Tek Taş M1 Gaziantep'ten

Abone Ol

M1 Gaziantep AVM’de yılbaşı öncesinde bin TL’lik alışveriş yapanlar tek taş yüzük kazanıyor.

M1 Gaziantep AVM'de yılbaşı öncesinde bin TL'lik alışveriş yapanlar tek taş yüzük kazanıyor.

Yenilenen haliyle yeni yıla hazırlanan M1 Gaziantep AVM, 21-31 Aralık tarihleri arasında bin TL'lik alışveriş yapan herkese yeni yıl hediyesi olarak tek taş yüzük hediye ediyor. M1 Gaziantep AVM Müdürü Sait Can Gizir, Gaziantep'in simgesi olan Antep fıstığının renkleriyle yenilenen ve daha dinamik bir hal alan AVM'nin yeni yıla güçlü bir şekilde gireceğini söyledi. Gizir, yeni yılı kutlamak için bin TL'lik alışveriş yapan müşterilerine tek taş yüzük hediye ettiklerini söyledi.

Tek taş yüzük kampanyası hakkında bilgiler veren Gizir, 21-31 Aralık tarihleri arasında yapılan alışverişlerde geçerli olan kampanyanın bin TL ve üzeri alışveriş yapan herkes için geçerli olduğunu söyledi. Gizir, 'alışveriş sizden tek taş bizden' sloganıyla düzenlenen kampanyanın büyük ilgi göreceğini, bin TL'lik alışverişe anında tek taş yüzük hediye edildiğini sözlerine ekledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title