Haberler

Alman Konsolos Vetter, Manavgat Arıtma Tesisi'ni Gezdi

Abone Ol

Almanya’nın Antalya Konsolosu Martin Vetter, ASAT Genel Müdür Yardımcısı Osman Yıldız, Daire Başkanı Ramazan Akın, Şube Müdürü Münevver Ateş ve Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin ile birlikte Manavgat Arıtma Tesisi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Almanya'nın Antalya Konsolosu Martin Vetter, ASAT Genel Müdür Yardımcısı Osman Yıldız, Daire Başkanı Ramazan Akın, Şube Müdürü Münevver Ateş ve Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin ile birlikte Manavgat Arıtma Tesisi'ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, "Almanya Konsolosu Martin Vetter'e bölgemiz, arıtmalarımız, yaptıklarımız ve gelecek planlarımız ile ilgili bilgi verdik. Gelecek vizyonumuzu anlattık. Lara ve Hurma Arıtma Tesislerini sunumla anlattık. 2015 yaz sezonunda hiçbir sorunla karşılaşmayacağımızı kendilerine ifade ettik.Yeni ek tesisimizi anlattık.Manavgat adına bölgemize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettik" dedi.

Konsolos Vetter'in yapılan çalışmaları Alman standartlarının üzerinde bulduğunu ifade eden Şahin, "Sunumun kendisini son derece tatmin ettiğini ve memnun kaldığını ifade ettiler. Biz de kendisini Mayıs sonu itibari ile açılışımıza davet ettik" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Akın Manavgat Almanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title