Haberler

Altınova Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor

Abone Ol

Ayvalık'ın Altınova Belediyesi, İzmir ve Edremit'teki hastanelere gidecek hastalar için özel araç tahsis etti.

Ayvalık'ın Altınova Belediyesi, İzmir ve Edremit'teki hastanelere gidecek hastalar için özel araç tahsis etti. Belediye Başkanı Asım Sürer, fırsat buldukça beldede bulunan hastaları evlerinde ziyaret ediyor.

Necdet Kuşçu, Hüseyin İşler, Halil Karakurt, Nurten Güldü, Nazmiye Yalçınkaya'yı evlerinde ziyaret eden Sürer'e hastalar minnettar olduklarını dile getirerek, "Belediye sayesinde İzmir ya da Edremit'te gitmek artık sorun olmuyor. Tedavimizi yaptırıyoruz. Allah başkanımızdan razı olsun. Verilen bu hizmeti hiçbirimiz unutamayız. Belediye görevlisi de hastanelerde bize yardımcı olmak için büyük çaba harcıyor. Çok büyük yardımı oluyor" dediler.

Başkan Sürer'de, "Belediye vatandaşımıza hizmet için var. Bu konuda hastalarımızın büyük sıkıntı yaşadığını öğrenince araç tahsis ettik. Bir yıldır özel aracımız vatandaşımızı her gün gidecekleri hastanelere tedavi ve kontrol amaçlı evlerinden alarak hastaneye götüyor. Akşamı ise evlerine geri bırakıyor. Bizler halkımıza hizmet için varız. Onların memnuniyeti bizim gururumuz oluyor" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınova Ayvalık Edremit İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title