Haberler

Amasya'da Aile ve Sosyal Hizmetler Kuruluşlarına Denetim

Güncelleme:
Abone Ol

Amasya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşları denetleyerek hizmet kalitesini artırmayı hedefledi. Denetimlerde hijyen, personel yeterliliği ve kurumların fiziksel şartları gibi detaylar incelendi.

Amasya'da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlar denetlendi. Hizmet kalitesinin artırılması amacıyla Amasya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri denetimlerle kuruluşları yakından inceledi.

Kadın, çocuk, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet veren kuruluşlara yapılan denetimlerle eksiklikler daha hızlı tespit edilerek hizmet kalitesinin yakından takip edilmesi amaçlandı. Hassas gruplara verilen hizmetin kalitesinin artırılması için gerçekleştirilen denetimler sırasında kurumların fiziksel şartları, hijyen standartları, personel yeterliliği ve hizmet kalitesi gibi birçok detay mercek altına alındı.

Ekipler, vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilmesi niteliklerinin artırılması noktasında görevlilere uyarılarda bulundu. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Politika Sağlık amasya Yerel Çocuk Yerel Sağlık Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title