Haberler

Amatör Spor Haftası

Abone Ol

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi Sporcu ve antrenörlerin de katıldığı yürüyüşte, amatör sporun önemine vurgu yapıldı

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenlendi. Sporcu ve antrenörlerin de katıldığı yürüyüşte, amatör sporun önemine vurgu yapıldı.

Afyonkarahisar'daki sporcu ve antrenörler, Afyonkarahisar Valiliği önünde bir araya gelerek, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne kadar yürüyüş yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Atatürk Spor Salonu önünde düzenlenen haftanın açılış programında yaptığı konuşmada, Amatör Spor Haftası'nda planlanan aktivitelerin Afyonkarahisarlı'lara tanıtılması ve farkındalık oluşmasını istediklerini söyledi.

Afyonkarahisarlı'ların, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kuş, yetenek taramaları yapılarak, spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerin bağlı oldukları kulüpler ile başarılı sporcuların tanıtılmasına özen gösterdiklerini belirtti.

Amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulmasını hedeflediklerini aktaran Kuş, Afyonkarahisar başta olmak üzere ülke genelinde spor bilinci ve kültürünün oluşmasını arzuladıklarını kaydetti.

Kuş, 30 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında çeşitli spor etkinliklerinin düzenleneceğini sözlerine ekledi. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Zeki Kuş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title