Haberler

E-5'te sürücüleri şaşırtan anlar: Ameliyat önlüklü ve yaralı şahıs kimseye aldırmadan yürüdü

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da E-5 Karayolu üzerinde seyir halindeki sürücüler, ameliyat önlüklü bir şahsı yolda yürürken görünce şaşırdı. Yüzünde yaralar olduğu görülen şahıs, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

Ataşehir Kozyatağı E-5 Karayolu'nda üzerinde ameliyat önlüğü bulunan ve yüzünde yaralar olduğu görülen bir şahıs metrelerce yürüdü. Çevredekilerin uyarılarına aldırış etmeden yürümeye devam eden şahıs, sağlık ekiplerince ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

ÇALAN KORNAYA ALDIRMADI

Olay, E-5 Karayolu üzerinde meydana geldi. Üzerinde ameliyathane önlüğü bulunan bir şahıs bir süre yolda yürüdü. Bu sırada arkadan gelen araç sürücüsü, şahsı uyarmak için kornaya bastı. Yüzünde yaralar olduğu görülen şahıs kornaya aldırış etmeden yürümeye devam etti. Çevredekiler durumu sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay ambulans sevk edildi. Şahıs, sağlık ekiplerince ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. O anlar bir araç sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güvenlik Ameliyat İstanbul Ataşehir Sağlık Güncel trafik Yerel Güvenlik Trafik Yerel Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Uğur İşlek:

Ülkede illegal organ satışı çoktan başladı

Yanıtla1420
Mengele:

Belko böbregi yeni alindi eve gidiyor zavalli ev kirasini ödiyecek kirasi 25 bin lira 17 bin liea asgari ücret aliyor

1623
Orhan Demir:

Allah yardimcisi olsun, kimbilir ne derdi var

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title