Haberler

4 yaşındaki Eylül, kendisine siper olan annesinin kucağında bulundu

Güncelleme:
Abone Ol

Kahramanmaraş'taki arama kurtarma çalışmalarında 4 yaşındaki Eylül, annesinin kucağında bulundu. Enkazdan sağ olarak çıkarılan Eylül'ün annesinin ve küçük kardeşinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından yıkılan binaların enkazında arama kurtarma ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

HAYATINI KAYBEDEN ANNESİNİN KUCAĞINDA BULUNDU

Çalışmalarını aralıksız sürdüren ekiplerden biri depremin 94. saatinde 4 yaşındaki Eylül'ü enkazdan sağ çıkardı. Eylül'ün annesinin kucağında bulunduğu ancak annenin ve küçük kardeşin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Eylül'ün babasının yaşadığı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Eylül Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Erkan Can :

o çocuğa da anlatırsınız umarım..ölüm kader dersiniz,deprem cok büyüktü dersiniz,sana hemen ev yapcaz dersiniz,muhalefet vatan haini dersiniz, devlet hemen geldi dersiniz..Allah'ım sen bize sabır oradaki kardeşlerimize gayret kuvvet ver..

Yanıtla195197
Erkan Can :

Şu yavrucağa olan üzüntümü dile getirerek ve ihmali onları lanetleyerek nasıl bir çıkarım olabilir ki nemalanayım Orhan,bir sonraki depremde ordaki cocuk senin benim evladım olacak,bir adım ileri gidememiş olacak ülke bu gidişle.Yüzleşin gerçeklerle artık

2592
Orhan Yıldırım:

Şu felaketten bile nemalanmaya çalışan müthiş bir varlıksın tebrik ediyorum seni.

3650
Mustafa 54:

kesinlikle kardeşim haklısın

2253
harun demirtaş:

boş yapma boş boş konuşma

5122
Deniz:

Bunlar anlatırlar merak etme. Soma’da nasıl anlattılarsa, Çorlu tren kazasında ve daha nice ihmallerle göz göre göre öldürülen insanlar için ne anlattılarsa, yine onu anlatırlar.

1437
Salvo:

Tedbir almak ayrı ölümün kader olması ayrı konular, imanın şartlarından kaza ve kader ne demek araştır öyle yorum yaz

01
Mehmet Mirdeslioglu:

Allahım bu nasıl bir aci

Yanıtla012
Can Yorumcu:

Hala devleti kötülüyor, devlet yapıları deprem yönetmeliğine uygun olması için yasa çıkarmış, bunu denetleyen belediye, yapanda mutahit, devlet degil, ölüm kader mi değil mi hesap verirken Yaradana söylersin öldüğün zaman

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title