Haberler

Her dükkana bir tane bıraktılar! Esnafı şaşırtan "sabah siftahı" zarfı

Güncelleme:
Abone Ol

Antalya'da sabah dükkanlarını açmaya gelen esnaf, içeriye bırakılmış zarflarla karıştı. Zarfların bazılarının içinden sadece 5 TL çıkarken, bazılarından ise paranın yanı sıra sabah siftahı yazılı bereket duası çıktı.

Antalya'nın Serik ilçesinde dükkanlara bırakılan, içinde 5 TL bulunan zarfla karşılaşan esnaf şaştı kaldı.

Olay, Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi'nde yaşandı. İş yerine gelen esnaf, dükkanlarına bırakılan zarflarla karşılaştı. Zarfların bazılarından sadece 5 TL çıkarken, bazılarından ise paranın yanı sıra sabah siftahı yazılı bereket duası çıktı.

Her dükkana bir tane bıraktılar! Esnafı şaşırtan 'sabah siftahı' zarfı

"DAHA FAZLA OLSAYDI EN AZINDAN KAHVALTI YAPARDIK"

Berberlik yapan Ahmet Lale, ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını belirterek, "Sabah geldim dükkanıma bırakılmış bir zarf buldum. Zarfın içinde 5 TL çıktı. Komşuların kapılarına da konulmuş aynı zarflardan. Kim neden koymuş bilmiyoruz. Koyandan Allah razı olsun. Bunu asacağız artık. Böyle bir şeyle daha önce hiç karşılaşmadım. Bugün Cuma olduğu için birisi hayır işlemek istemiş olabilir ama böyle bir şekilde zarfın içinde 5 TL bırakılması bizi şaşırttı. Daha fazla olsaydı en azından güzel bir kahvaltı yapabilirdik" diye konuştu.

Her dükkana bir tane bıraktılar! Esnafı şaşırtan 'sabah siftahı' zarfı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler Ekonomi antalya Emlak Yerel Yaşam Antalya Yerel Haberler Emlak Yerel Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (44)

Dağıstan:

Türkiyem laiktir , laik kalacak. Din tüccarları boşuna heveslenmesin. Varlığını Atatürk'e ,onu da Allah'a borçlu olanlar ülkesi burası

Yanıtla197111
ismail bey :

Bir taraftan laiklik diyorsun, sonra ALLAH diyorsun... Ne tam müslüman olabilmişsin ne tam laik dinsiz..

4696
Alkurt:

Harika bir yorum

4321
Erkan Söyler:

O zaman şahadet getirmiyorsun değilmi aç münafıkın suresini oku belki ders alırısn ayet münafıklar şahadet geriyor onlar inkar ettiler diyor Allahtan başka yasa kanun seçen kimseler Allaha ortak koşam müşriklerdir.

1230
JY ISBACK:

Atatürk mü ghghfgfgfgdf

2114
osman kara kara:

İsmailBey: Laiklik nedir önce onu bir öğrenin "din ve dünya işlerini birbirinden ayırmak, toplumu din kuralları ile değil, meclislerin düzenlediği yasalarla yönetmek, dini duyguları, inancı ve ibadeti, halkın özgür vicdanına bırakmaktır." Laik düşüncedeki insanları dinsizlikle suçlamak Allahın kullarının haddi değildir. Dindarlıktan bahsedip laik insanları dinsizlikle bile suçlarken Allah'a şırk koştuğunuzun bile bilincinde değilsiniz.

1421
JY ISBACK:

Laik mi hshshsgsagsd

189
Remzi Uzun:

çok sevdin atamızı inşaellah öbür tarafta aynı yerde mekanda buşursunuz.

612
Erdal Alaçam:

Yazık oku oku oku

59
Mhmt xxx:

Mal değneği sabah siftahı adettir bir esnaftan mal alırken bil hassa veresiye veya onda açık hesabın vardır alışveriş yaparken sorarsın siftah yaptın mı diye yaptıysa aldığını yazdırır çıkarsın yapmadıysa cebinden bozuk para veya gönlünden ne koparsa verirsin.Anladınmı sabah siftahının laiklikle alakası yok

14
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title