Haberler

Antalya'da Yerel Yönetimler

Abone Ol

Antalya'nın Alanya İlçesi, Mahmutlar Belediyesi, Turizm Sezonu Öncesi Beldede Hazırlık Çalışmalarına Hız Verildi. Yabancı Turistlerin Konut Alımında En Büyük İlgiyi Gösterdiği Beldede, Devam Eden Düzenleme Projesi Kapsamında, Cumhuriyet Mahallesi'nde Bulunan Şükrü Top Caddesi'nin de Yol, Kaldırım ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Hızlandırıldı.

Antalya'nın Alanya İlçesi, Mahmutlar Belediyesi, turizm sezonu öncesi beldede hazırlık çalışmalarına hız verildi. Yabancı turistlerin konut alımında en büyük ilgiyi gösterdiği beldede, devam eden düzenleme projesi kapsamında, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Şükrü Top Caddesi'nin de yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları hızlandırıldı.

Alanya ve çevre beldelerde yabancıların en çok konut aldığı yerlerin başında gelen Mahmutlar Beldesi, son 2 yıl içinde büyük bir gelişme kaydetti. Beldede çalışmalarına hız veren Mahmutlar Belediyesi ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Şükrü Top Caddesi'nin yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarının büyük bir kısmını tamamlandı. Otel ve konutların yoğunlukta olduğu, 390 metre uzunluk ve 14.5 metre genişliği bulunan caddede, 2'şer metrelik kaldırım ve 10.5 metrelik yol düzenlemesi yapılıyor.

Düzenleme çalışmalarının Haziran ayı başında tamamlanacağını söyleyen Belediye Başkanı Alaattin Çakır, "Bir turizm beldesi olan ve yerleşimin yoğun olduğu beldemizde, en kaliteli hizmeti sunmak için başlatmış olduğumuz düzenleme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hızla gelişen beldemizde, cadde ve sokak düzenlemeleri kapsamında projelendirme yaptık. Beldemiz Cumhuriyet Mahallesi'nde yerleşimin yoğun olduğu Şükrü Top Caddesi'nin yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Caddemizin modern bir görünüm kazanarak ve turizm sezonundan önce hizmete açmayı hedefliyoruz. Barbaros Caddesi, sahil bandı ve alt geçitlerin düzenlenmesi, sosyal yaşam ve kültür parkı, sağlık ocağı yanında bulunan çok amaçlı salonun düzenleme çalışması, Cumhuriyet Mahallesinde park ve spor alanı düzenlemesi, sanayi sitesi, asfalt ve yama çalışmalarının yanı sıra beldemizde bir çok düzenleme çalışma yapılmaktadır. Düzenleme çalışmalarımızın tamamının turizm sezonundan önce hizmete açılması için hummalı bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

(RY-AT-Y)

06.05.2007 14:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title