Haberler

Antalya DSİ Spor Bir Üst Tura Çıktı

Abone Ol

1-4 Haziran tarihleri arasında Manisa Grup merkezinde oynanan U-14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarının final maçında Antalya DSİ Spor, Seyrantepe Ofspor’u 2-1 yenerek üst tura çıktı.

1-4 Haziran tarihleri arasında Manisa Grup merkezinde oynanan U-14 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarının final maçında Antalya DSİ Spor, Seyrantepe Ofspor'u 2-1 yenerek üst tura çıktı.

Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda 2 grupta 6 takımın katıldığı müsabakalara A Grubunda İstanbul bölgesinden Damlaspor, Antalya bölgesinden DSİ Spor ve Bursa bölgesinden Arabayatağıspor ile B Grubunda İstanbul bölgesinden Seyrantepe, Antalya bölgesinden 1905 Serik ve Bursa bölgesinden İnegöl Gazipaşaspor takımları mücadele verdi.

A Grubunda oynanan maçlarda; Arabayatağı-Damlaspor: 2-2, Antalya DSİ Spor-Arabayatağı Spor: 1-1, Damlaspor-Antalya DSİ Spor: 0-1 ve B Grubunda oynanan maçlarda ise, İnegöl Gazipaşa-1905 Serikspor: 5-1, Seyrantepe-1905 Serikspor: 1-3, İnegöl Gazipaşa-Seyrantepe: 1-5 sonuçları alındı. Oynanan maçların ardından A Grubunun namağlup lideri 4 puanlı Antalya DSİ Spor final oynama hakkı elde ederken, ikinci finalist takım ise üçlü averaj sonrası belirlendi. B Grubunda mücadele eden ve her biri birer galibiyetle 3 puanla tamamlayan 1905 Serikspor, Seyrantepe Ofspor ve İnegöl Gazipaşaspor takımları üçlü averaja kalarak penaltı atışları yaptı. Yapılan penaltı atışları sonucunda finalde Antalya DSİ Spor'un rakibi Seyrantepe Ofspor oldu.

35'er dakikalık 2 devre halinde Akhisar Belediye Şehir Stadyumunda yapılan müsabakada Mustafa Atasoy yönetimindeki Antalya DSİ Spor ile Ramazan Erol yönetimindeki Seyrantepe Ofspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk devresini 1-0 önde kapatan Seyrantepe Ofspor ilk devre bir de penaltı kaçırdı. İkinci devrede oyunda hakimiyeti eline alan Antalya DSİ Spor 2 gol kaydederek karşılaşmayı 2-1 kazandı ve bir üst tura çıkmaya hak kazandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Türkiye Ofspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

fatih:

dsi''nin hocası süleyman koltan.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title