Haberler

Antalya Emniyet Müdürü Tombul Açıklaması

Abone Ol

"Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak bu sorumluluk bilinciyle toplumun aktif birer bireyleri olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımızın daima destekçisiyiz"

Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tombul, "Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak bu sorumluluk bilinciyle toplumun aktif birer bireyleri olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımızın daima destekçisiyiz" dedi.

Cemil Tombul, yaptığı yazılı açıklamada, engelli vatandaşların problemlerini toplum içinde en aza indirgemek için gerekli çalışmaları yürüttüklerini söyledi. İşitme ve konuşma engelli vatandaşların yoğun olarak müracaatta bulundukları birimlerde çalışan personele "İşaret Dili" kursu verildiğini belirten Tombul, "Antalya Emniyet Müdürlüğünün hizmet verdiği binalarda fiziki şartların engelli erişimine uygun hale getirilebilmesi için asansör, rampa, engelli tuvaleti, yönlendirici kabartma zemin döşemeleri ve yazı levhaları gibi birçok iyileştirme yapılmıştır. İnsanlığın ortak bir sorunu olan engellilerimizi anlamak ve onlarla bütünleşmek toplum kurallarının bir gereğidir" açıklamasında bulundu.

Engelli vatandaşların hayata daha kuvvetli tutunması, her alanda kendilerini geliştirip, yaşama sevgilerini kaybetmemeleri için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yapması gerektiğini dile getiren Tombul, "Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak bu sorumluluk bilinci ile toplumun aktif birer bireyleri olarak gördüğümüz engelli vatandaşlarımızın daima destekçisiyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Engelliler Haftasını kutluyorum" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Cemil Tombul Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title