Haberler

Antalya İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Çil, CHP'ye Geçti

Abone Ol

ANTALYA (İHA) – MHP'den istifa eden Antalya İl Genel Meclis üyesi ve Başkanvekili Hüseyin Çil, Cumhuriyet Halk Partisine dilekçe vererek üye oldu.29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden İl Genel Meclisi üyesi olarak...

ANTALYA (İHA) – MHP'den istifa eden Antalya İl Genel Meclis üyesi ve Başkanvekili Hüseyin Çil, Cumhuriyet Halk Partisine dilekçe vererek üye oldu.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilen Hüseyin Çil, 28 Eylül 2013 tarihi itibari ile Cumhuriyet Halk Partine üye oldu. CHP'ye geçen Hüseyin Çil, bundan sonra siyasi yaşamını CHP çatısı altında sürdürecek. İl Genel Meclis üyesi Hüseyin Çil'in geçmiş dönemde kırsal kesime hizmet götüren isimlerin başında yer alması nedeniyle yeni seçim sistemi ile birlikte isminin köylerden ciddi bir oy kazanımına neden olacağı ifade edildi.

Son yerel seçimlerde Antalya İl Genel Meclisi üyesi olan Hüseyin Çil, sırasıyla Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı, Grup sözcülüğü, Gençlik ve Spor Komisyon Başkanlığı, İl Genel Meclisi 1. Başkanvekilliği görevlerinde bulundu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hüseyin Çil Antalya Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title