Haberler

Araban Ziraat Odası Hizmet Binasının Temeli Atıldı

Abone Ol

Araban ilçesinde 17 yıldan beri faaliyetini sürdüren Ziraat Odası, hizmet binasına kavuşuyor.

Araban ilçesinde 17 yıldan beri faaliyetini sürdüren Ziraat Odası, hizmet binasına kavuşuyor. Hizmet binasının temeli törenle atıldı.

Araban Ziraat Odası Başkanı Mehmet Doğan, temel atma töreninde şu şekilde konuştu: "17 yıldan beri Arabanlı çiftçilerimize hizmet veren odamız bu güne kendi hizmet binası olmadığı için kiraladığımız hizmet binasında hizmet veriyorduk. İlçe merkezindeki Doktor Asım Güzelbey Caddesindeki kendi arsamızda Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu ve AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu'nun desteğiyle 17 yıl aradan sonra kendi hizmet binamızın temelini atıyoruz. Araban Ziraat Odası Hizmet Binası 2 katlı olup, 250 metrekare alanda yapımına başladığımız kendi hizmet binamızda 17 yıl aradan sonra çiftçilere hizmet verecek" dedi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir de törende yaptığı konuşmada, "17 yıldan beri ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerdeki çiftçilerimize hizmet veren Ziraat Odası'nın kendi hizmet binası inşaatı hayırlı olsun. 3 yıl önce ilçe belediyesinin oda inşaatına katkı sağlaması mümkün değildi. Şimdi üç yıl öncesinden bu güne kadar belediye olarak geldiğimiz mesafeye baktığımızda belediye olarak da önemli ölçüde ilerleme sağlamışız. Çiftçilerimize yeni ve modern hizmet binasında hizmet verileceği için mutluyuz" dedi.

Temel atma törenine Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, Araban Ziraat Odası Başkanı Mehmet Doğan, ilçedeki siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerdeki kalabalık çiftçi grubu katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Çobanoğlu Mehmet Özdemir Mehmet Doğan Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title