Haberler

Arabanlılar Haci Kahraman'ın 2. İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Abone Ol

Arabanlılar, Haci Kahraman'ın 2.geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Arabanlılar, Haci Kahraman'ın 2. geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Arabanlı hayırsever Haci Kahraman, halka açık 2. geleneksel iftar yemeğini ilçeye bağlı Yeni Altıntaş köyündeki bahçede verdi. Yaklaşık 700 kişilik iftar yemeğinde Arabanlılar bir araya getiren Kahraman, iftar yemeğine gelen herkesi tek tek kapıda karşılayıp masalara kadar eşlik etti. İftar öncesi ilçe merkezindeki Aksa Camii İmam-Hatibi Ahmet Kaya'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim'in ardından okunan akşam ezanla birlikte oruçlarını açan vatandaşlar, dualar ve ilahiler eşliğinde yemeklerini yedi. İftar yemeğinden sonra İmam-Hatip Ahmet Kaya'nın okuduğu dualardan sonra şükür duası edildi. Arabanlı hayırsever Haci Kahraman iftar yemeğinden yaptığı açıklamada, "Öncelikle geleneksel hale getirdiğim 2. iftar yemeğimize katılarak beni ve ailemi onurlandıran tüm Arabanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah oruçlarını kabul etsin. Ramazan ayının son günlerini yaşarken, tüm İslam alemini ve Arabanlı hemşerilerimi aileleriyle birlikte cenabı Allah Ramazan Bayramına eriştirmeyi nasip etsin İnşallah. Ben bugüne kadar komşusu aç iken tok yatamayan insanlardan olmaya çalıştım. Bu nedenle açılan bu sofrayı onurlandıran ilçe merkezi ve ilçeye bağlı Elif Beldesi ile ilçeye bağlı köylerimizde yaşayan Arabanlı hemşerilerime teşekkür ederim. Geleneksel iftar yemeğimizi her yıl Ramazan aylarında vermeye devam edeceğim" dedi.

Yemeğe katılan Arabanlı vatandaşlar yemekten sonra Haci Kahraman ve ailesine gelenek haline getirdiği iftar yemeği için memnuniyetlerini belirterek teşekkür etti.

Yemeğe AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ve belediye meclis üyeleri, Elif Belde Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu ve belediye meclis üyeleri, CHP Araban İlçe Başkanı Mustafa Kayacı ve yönetimi, MHP Araban İlçe Başkanı Zadin Karakuza ve yönetimi, ilçedeki daire amirleri, partili partisiz Arabanlı vatandaşlar katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title