Haberler

Ardahan'da Belediye Başkan Adayları ile 'Genç Dostu Kent' Protokolü İmzalandı

Abone Ol

Ardahan’ın Çıldır İlçesinde Belediye Başkan Adayları İyi Niyet Sözleşmesini İmzaladı.

Ardahan'ın Çıldır İlçesinde Belediye Başkan Adayları İyi Niyet Sözleşmesini İmzaladı.

Ulusal Gençlik Parlamentosu tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler Neredesin" adlı kampanyayı Ardahan'da Ulusal gençlik parlamentosu Ardahan İl temsilcisi Özgür Murat Taştan, Çıldır Belediye Başkanlığı için siyasi partilerin belirlediği belediye başkan adayları ile görüşmeler yapmaya başladı. Bu kapsamda Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çıldır Belediye Başkan Adaylarına ziyaret gerçekleştirdi.

Yürütülen kampanyada Ulusal gençlik parlamentosu Ardahan temsilcisi Özgür Murat Taştan, İlk olarak Ak Parti Çıldır Belediye Başkan adayı olan Mehmet Fatih Kılınç'ı seçim bürosunda ziyaret etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çıldır Ak Parti Belediye başkan adayı, Ak Parti'nin gençlik partisi olduğunu ifade ederek, "Gençliğe önem vermeyen belediyeciliğe artık yeter denmeli, gençliğimizin dinamizminden heyecanından ve vizyonundan yararlanılmalıdır. Bizim oluşturacağımız belediyecilik her şeyden önce bir gençlik belediyeciliği olacaktır" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Mehmet Fatih Kılınç, Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi'ni imzaladı.

Ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çıldır Belediye Başkan Adayı Nurettin Aygün'ü ziyaret eden Taştan başkan adayına kampanya hakkında bilgiler verdi. Ziyarette konuşan Aygün ise, "Gençlerin fikirleri bizler için önemli. Bizlerin en çok sahip olduğumuz zenginlik gençlerdir. Gençleri sağlıklı yetiştireceğiz ki ilerde toplumumuz, vatanımız refah içinde akıllı politikalarla yönetilebilsin" şeklinde konuştu.

Görüşme sonrası İyi Niyet Sözleşmesi imzalandı.

Taştan son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Çıldır İlçe Belediye Başkan Adayı Çağrı Coşkunu ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Coşkun, "Gençliğe önem vermeyen belediyeciliğe artık yeter denmeli, gençliğimizin dinamizminden heyecanından ve vizyonundan yararlanılmalıdır. Bizim oluşturacağımız belediyecilik her şeyden önce bir gençlik belediyeciliği olacaktır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Çağrı Coşkun, Genç Dostu Kent Belediye Başkanı İyi Niyet Sözleşmesi'ni imzaladı. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ak Parti Ardahan Çıldır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title