Haberler

Ardeşen'deki Ekmek Zammı

Abone Ol

Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yazıcı: "Ekmeğe yapılan zam fırıncıların yanlış uygulaması sonucunda haksız duruma düşecektir"

Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, ekmek zammı sonrası bazı fırıncıların tekli ekmek üretmemesine ilişkin "Ekmeğe yapılan zam fırıncıların yanlış uygulaması sonucunda haksız duruma düşecektir" dedi.

Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, tekli ekmek çıkarmayan fırıncıları vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine uyardıklarını belirterek, "Fırıncıların talepleri neticesinde ekmeğe zam yapma kararı alındı. Zamdan sona fırıncılarımızın işçilikten kaçmak için tekli ekmek çıkarmak yerine ikili ekmek çıkardıklarını öğrendik" dedi.

Vatandaşlardan gelen tepkiler üzerine ilgili fırınlara uyarı gönderdiklerini söyleyen Yazıcı, "Fırıncılar bu uygulamaya devam ettikleri takdirde para cezasına maruz kalacaklar. Ekmeğe yapılan zam fırıncıların yanlış uygulaması sonucunda haksız duruma düşecektir. Fırıncılarımızı bu uygulamaya son vermeleri için uyardık" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Bekir Yazıcı Ardeşen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title