Haberler

Armutalan Kültür Merkezinde Sona Gelindi

Abone Ol

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) tarafında Marmaris'in Armutalan Beldesi'nde yaptırılan Armutalan Kültür Merkezi'nde sona gelindi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) tarafında Marmaris'in Armutalan Beldesi'nde yaptırılan Armutalan Kültür Merkezi'nde sona gelindi.

TURSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ve Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü Armutalan Kültür Merkezi inşaatını denetledi. TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, kültür merkezinin yüzde 99'unun bitmiş olduğunu söyleyerek, en kısa sürede açılışı gerçekleştireceklerini söyledi.

Ulusoy ve Ünlü yüklenici firma yetkililerinden inşat hakkında bilgi aldı. Denetlemeler sonunda açıklama yapan TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, "Kültür merkezimizin çok kısa bir süre içinde tamamlanmasını bekliyoruz. En kısa sürede de açılışını yapacağız. Açılış için Gürel Aykal Hocamızla görüştüm ve çok güzel bir konser düzenleyeceğiz. Bu merkezin turizme çok büyük faydaları olacağına inanıyoruz" dedi.

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü de, "Bilindiği gibi yapılan bu kültür merkezinin arazisini biz tahsis ettik, inşaatı ise TURSAB yapıyor. Armutalan için Marmaris için çok önemli. Çünkü bölgemizde bir kültür ve kongre merkezi yok. Bu açığı bu bina kapatacak. İnşaatta artık sona gelindi. En kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Ünlü Armutalan Marmaris ulusoy Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title