Haberler

Aşk Bir Şey Değildir" Zonguldak'ta Sahnelenecek

Abone Ol

Zonguldak Devlet Tiyatroları Müdürü Yalçın Arslan, “Aşk Bir Şey Değildir” tiyatro oyununun 17-18 Ocak 2014 tarihleri arasında Zonguldak’ta sahneleneceğini söyledi.

Zonguldak Devlet Tiyatroları Müdürü Yalçın Arslan, "Aşk Bir Şey Değildir" tiyatro oyununun 17-18 Ocak 2014 tarihleri arasında Zonguldak'ta sahneleneceğini söyledi.

Zonguldak Devlet Tiyatroları Müdürü Yalçın Arslan yaptığı açıklamada, "Bu hafta Bursa Devlet Tiyatrosunu ilimizde ağırlıyoruz. 'Aşk Bir Şey Değildir' iki perde, bir saat 20 dakikalık bir oyun. Cuma günü saat 20.00'de, Cumartesi saat 14.00 ile 20.00'de olmak üzere sahnelenecek. Oyunun konusu ise, Evli bir çiftin üzerinden kadın erkek ilişkisinin anlatıldığı, aşkın ne olduğu ya da ne olmadığına dair ipuçları sunan oyunda Nihal ile Tekin'in izleyeceğiz. 'Aşk Bir Şey Değil midir' yoksa 'Aşk Bir Şey midir' sorularıyla kafamızın karışacağı, bununla beraber bizi gülümsetecek oyunda zaman zaman kahkahalar atacaksınız.Tüm Zonguldak halkını, tüm tiyatro severleri tiyatroya bekliyoruz" dedi.

Şahin Örgel'in yazdığı, Ali Volkan Çetinkaya'nın yönettiği oyunun kadrosu ise şu isimlerden oluştu:

Ecehan Şarman Çetinkaya, Ali Volkan Çetinkaya. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Tiyatroları Volkan Çetinkaya Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title