Haberler

Asker, Sökespor ile Karavanasını Paylaştı

Abone Ol

Aydın Amatör Süper Lig'de Mücadele Eden Sökespor'a Desteğini Eksik Etmeyen Söke Garnizon Komutanlığı; Düzenlediği Etkinlikte Sökespor Camiasını Bir Araya Getirdi. Söke Garnizon Komutanlığı Yemekhanesinde Öğle Yemeğinde Buluşan Sökespor Yönetici, Teknik Heyet ve Futbolcuları Askerlerle Karavanasını Paylaştı.

Aydın Amatör Süper Lig'de mücadele eden Sökespor'a desteğini eksik etmeyen Söke Garnizon Komutanlığı; düzenlediği etkinlikte Sökespor camiasını bir araya getirdi. Söke Garnizon Komutanlığı yemekhanesinde öğle yemeğinde buluşan Sökespor yönetici, teknik heyet ve futbolcuları askerlerle karavanasını paylaştı.

Yemekte konuşan Söke Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlker Koçak, görevde kaldığı sürece Sökespor'a desteğinin devam edeceğini söyledi. Sökespor'un aldığı galibiyetlerin tüm ilçe halkını sevindirdiği belirten Koçak, “Biz Sökespor'u 3. Lig'de görmek istiyoruz. Bu sevinci de Söke'de görev sürem bitmeden yaşamak istiyorum. Her zaman olduğu gibi bu hafta sonu Söke Şehir Stadı'nda oynanacak olan Sökespor-Güzelçamlıspor maçında yine askerlerimizle birlikte tribündeki yerimizi alacağız” dedi.

Söke Garnizon Komutanlığı'na gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür eden Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal, bu güne kadar askerlerden büyük bir yakınlık ve destek gördüklerini ifade etti. Takımın iyi bir hava yakaladığına işaret eden Candal, “Söke halkının desteği ile sezon başında belirlediğimiz 3. lig hedefine ulama yolunda ilerlemeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Söke Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlker Koçak, Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal'a günün anısına plaket takdim etti.

(LT-MB-İK)

22.01.2008 18:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title