Haberler

Asuman Soykan'ın Cenazesi Karaağaç'ta Defnedilecek

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'da hayatını kaybeden Balıkesir Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Okutmanı Asuman Soykan, Balıkesir'de toprağa verilecek.

İstanbul'da bir trafik kazasında hayatını kaybeden Balıkesir Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Okutmanı Asuman Soykan, yarın memleketi Balıkesir'de toprağa verilecek.

Edinilen bilgiye göre, Asuman Soykan'ın İstanbul Eyüp Devlet Hastanesi'ndeki otopsi işleminden sonra eşi Prof. Dr. Abdullah Soykan'a teslim edilen cenazesi Balıkesir'e getirildi. Bayan Soykan'ın cenazesinin Gömeç ilçesine götürüldüğü, cenazenin öğleyin Balıkesir'in Gömeç ilçesine bağlı Karaağaç Beldesinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Belde Mezarlığında defnedileceği bildirildi. Cenazeye çok sayıda katılım olması bekleniyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Karaağaç Gömeç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Allah rahmet eylesiE_ginobili05@hotmail.com:

Çok değerli bir insandı Allah gani gani rahmet eylesin başımız sağ olsun :(

Yanıtla06
rümeysa baykalrumeysa_baykal10@hotmail.com:

konusmasıyla hareketleriyle her zaman için asil ve kültürlü bi insandı. çok üzüldüm. allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin çok zor. mekanı cennet olsun insallah... :(

Yanıtla03
gülşahgulbirsah@gmail.com:

melek gibi bir insandı :( mekanın cennet olsun Asuman Hocam :(

Yanıtla03
inciinci-gunes@hotmail.com:

okulumuzun meleği.... allah rahmet eylesin.

Yanıtla03
aynur büyüksecret-308@hotmail.com:

mekanız cenett olsun olsun hocamm.....

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title